Ciolacu din nou lângă Dragnea. Iată cu ce prilej!

După ce s-a pozat alături de Dragnea în barcă, la pescuit, în Deltă, Marcel Ciolacu a postat din nou o fotografie alături de cel mai puternic om din România în acest moment.

La prezidiu s-au mai aflat prim-ministrul Sorin  Grindeanu şi Marian Neacşu, secretarul general al PSD. Ciolacu a explicat contextul în care s-au realizat aceste poze:  

În Parlament vor ajunge în perioada următoare proiecte legislative importante, principalul test fiind legea salarizarii unitare, față de care există așteptări uriașe din partea tuturor.

Astăzi, am avut o primă reuniune informală a Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaților.
A fost o întâlnire foarte bună, în mare parte am discutat aspecte ce țin de organizarea internă a grupului mai ales că, din totalul de 154 de deputați social democrați, aproximativ 100 se află la prima legislatură.

Alături de colegii mei și de președintele Liviu Dragnea (de data aceasta prezent în dublă calitate, atât de Președinte al Camerei Deputaților cât și al Partidului Social Democrat), ne-am bucurat de participarea premierului Sorin Grindeanu și a miniștrilor din Cabinetul său. Vom sprijini cu toată încrederea actualul executiv și vrem să devenim un partener activ în aplicarea priorităților angajate prin programul de guvernare.

Grupul PSD din Camera Deputaților lucrează deja ca o echipă și acest lucru se datorează fiecăruia dintre noi. În calitate de lider al acestui grup mi-am propus să devenim un model de profesionalism și să ne susținem cu argumente solide toate inițiativele legislative, așa după cum eu cred că PSD a făcut-o întotdeauna!

loading...

2 comentarii la „Ciolacu din nou lângă Dragnea. Iată cu ce prilej!

  • Buzoieni, hatenție mare la ce-mi spune mie ghiocul, mânca-v-aș, și băgați la devlă:
    Uitați-vă bine la Dragnea. Îl vedeți? L-a luat pă Ciolacu pă lângă el. Ei, în curând n-o să-l mai vedeți. Că cine l-a luat pă mutălăul ăsta parșiv pă lângă el, s-a dus de-a berbeleacul de nu mai știe nimeni dă ei. L-a luat Ion Vasile pă lângă el și nu mai e, l-a luat Haysam și s-a topit și hăla, l-a luat ando Boșchodheala, mânca-v-aș, și s-a dus pe copcă de stă mereu cu bagajul făcut după ușă pântru Poarta Albă. Pă hăsta, pă Dragnea îl trage ața la fund rău dă tot. Întâi s-a lăsat dus dă Ciolacu la Tulcea să să învețe cu stuful și să-i cânte balada pentru statu dă drepți în fața lu Koveși, „Bate-un vânt rece din baltă la Chilia-n port!”. Acuma l-a luat pă lângă el în prezidiu, semn că să haproprie funia dă par. Mare tontălă Dragnea hăsta. Păcat dă mustața lui dă escroc sentimental, da n-a înțeles nimic din ce au pățitără ăi de l-au aciuat pă Ciolanu pă lângă ei. Să nu ziceți că nu v-am spus.

    Răspunde
  • Sincer să fiu , m-a amuzat articolul de mai sus și aș râde și în continuare dacă nu ar fi de plâns .Nu știu ,chiar atât de bătuți în cap să fim noi românii încât să nu ne dăm seama ce e bine și ce e rău în țărișoara asta atât de greu încercată .Istoria ne-a învățat multe ,și multe lucruri care ne fac cinste nouă ca români de-a lungul a sute de ani ,dacă nu de milenii .Romania ,scindată cum a fost ea ,a dus faima țărilor române și a românilor pe peste tot în lume .Ce Dumnezeu ne trebuie ,ca acum în epoca tehnologizării ,cânt ne bucurăm de atâtea facilități și avem atâția oameni dezghețați ,să nu facem cinste antemergătorilor noștri .Vă spun eu ..? Un Ștefan ,dlor ,un Mircea ,și mai ales un Țepeș care să ne învețe că dacă nu muncești cinstit ,nici de mâncare să nu ai parte .Te-ai angajat să faci un lucru ,apăi fă-l altfel acolo unde îți stau picioarele își va sta și capul .Asta ne trebuie .Nu apă călduță când te bărbierești ,mașină la scară ,vacanțe în insule și preparate culinare despre care dacă ar auzi românii de la țară ,să li se pară că i-ai înjurat ……Disciplină și muncă ,să nu mai plătim nemunca ,și vă spune asta un profesor pensionar cu o pensie de 775 lei pe lună ,după 40 de ani de muncă .Să-i facem pe români să se mândrească cu rezultatele muncii lor ,că dacă ne pupăm în fund unii pe alții ,fie pe față fie pe la spate ,nu o să realizăm nimic

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.