Ciolacu e cu Dragnea. Buzoianul a fost primul care a venit la Dragnea pentru a-i arăta ceva pe mobil după citirea moțiunii

Camerele tv l-au surprins astăzi în direct pe șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Erau minutele de după citirea moțiunii în Parlament, când Ciolacu a fost primul care s-a apropiat de Dragnea pentru a-i arăta ceva pe telefonul mobil. Un SMS sau, mai degrabă, un articol de pe site.

Imaginile tv au fost cât se poate de sugestive pentru a reliefa faptul că buzoianul face parte primul cerc al apropiaților lui Dragnea.

Și nu e prima dată când Ciolacu apare în ipostaze care reliefează că relația cu Dragnea a devenit una prietenească.  Un astfel de exemplu îl constituie și imaginile în trei, de la pescuit, din urmă cu nici trei luni, când Ciolacu i-a însoțit pe Dragnea și Grindeanu. 

„Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el doar 9”, a spus atunci Dragnea. Probabil că știa el ceva încă de pe atunci. 

Astăzi, Dragnea l-a cam repezit pe Ciolacu la episodul cu telefonul mobil. Fie Dragnea era prea tensionat, iar Ciolacu i-a arătat ceva nesemnificativ, fie lucrul pe care Ciolacu i l-a arătat n-a fost unul plăcut.

Ciolacu a rămas în spate, citind mirat de pe mobil, probabil ceva despre Ponta, în timp ce lângă Dragnea a venit Olguța Vasilescu.


Ciolacu a fost apropiat și de Ponta

Dacă astăzi Ciolacu este un apropiat al lui Dragnea, trebuie să precizăm că șeful PSD Buzău a avut o relație similară și cu Ponta.

După alegerile din 2012, Ponta l-a luat pe proaspătul deputat Ciolacu consilier personal. Relația dintre cei doi a rămas una apropiată și după ce Ponta a renunțat la serviciile consilierului Ciolacu, dovadă că anul trecut Ponta a fost invitat la Buzău pentru a-i susține pe candidații PSD de la alegerile locale. Atunci a fost realizată și fotografia alăturată cu Ciolacu și Ponta, flancați de Emanoil Neagu și C-tin Toma.


Acum, ce-o fi în sufletul și mintea lui Ciolacu, când cei doi prieteni, Ponta și Dragnea, se războiesc de moarte, numai el știe. Putem să bănuim însă ce i-o fi zis în gând Ponta lui Ciolacu la vederea imaginilor de azi de la tv.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ciolacu e cu Dragnea. Buzoianul a fost primul care a venit la Dragnea pentru a-i arăta ceva pe mobil după citirea moțiunii

  • Așa cum spune odată un cititor fidel al acestui ziar, pe lângă cine s-a gudurat Marcel, praful s-a ales de el. După Ion Vasile, Costel Boșcodeală, Victor Ponta, Sorin Grindeanu, urmează Liviu Dragnea, poate până în 2020. Cine va mai urma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.