Ciolacu îi trimite la plimbare pe oamenii lui Dragnea

După ce i-a tras preșul lui Mitică Dragomir, buzoianul de la șefia PSD continuă curățenia în partid.

Presa centrală anunță că Marcel Ciolacu nu va mai trece pe locuri eligibile la parlamentare gruparea Liviu Dragnea (Viorică Dăncilă, Carmen Dan, Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Liviu Pleșoianu și Iulian Iancu) – vinovată de acțiuni care au stricat imaginea PSD.

Viorica Dăncilă, prima pe listă, este acuzată că a vulnerabilizat PSD în mandatul de premier prin desele sale gafe, dar și prin multitudinea de hotărâri politice greșite.

Carmen Dan are probleme mari de imagine din cauza modului în care a gestionat mitingul diasporei din 10 august 2018, când jandarmii i-au bătut și gazat pe manifestanții pașnici.

Florin Iordache și Eugen Nicolicea sunt considerați principalii executanți ai ordinelor lui Liviu Dragnea în justiție.

Liviu Pleșoianu a fost promovat intens de propaganda rusă, el având o retorică anti-occidentală extrem de dură.

Pleșoianu, alături de un alt personaj sulfuros, Codrin Ștefănescu

Altă figură controversată care nu va prinde listele pentru un nou loc de parlamentar este Cătălin Rădulescu – „Mitralieră” – exclus deja din PSD.

Iulian Iancu e văzut în PSD ca principalul executant al deciziilor anti-occidentale luate de Liviu Dragnea.

Informația privind trecerea pe linie moartă în PSD a celor de mai sus a fost bine primită inclusiv de rivalii PSD. Cu amendamentul că pe listă ar fi trebuit să fie și Șerban Nicolae, alt personaj care s-a plasat de partea infractorilor și a celor care carotează Uniunea Europeană.

loading...

12 comentarii la „Ciolacu îi trimite la plimbare pe oamenii lui Dragnea

 • Bună decizia de a-i trece în linia 2,dar cine le va lua locul? Ucenicii ăstora plecați! Vor veni tot niște „doctori” cu diplome cumpărate!

  Răspunde
 • Greșeală mare în cazul lui Iulian Iancu. Omul chiar este valoros, deci periculos pentru stăpânii coloniei.

  Răspunde
 • Cu Liviu Plesoianu ai dat-o in bara,Marcele!E nevoie si de un element mai nationalist asa ajungeti tot pupincuristi ca dreapta.

  Răspunde
 • Daca tot vrea sa faca „ceva”,mai bine ar desfiinta PSD-ul!

  Răspunde
 • Bun ar fi Om ar haide sa mi. Om extraordinar

  Răspunde
 • Intr-o zi cineva îi va trimite la plimbare pe oamenii lui Ciolacu….si asa mai departe…

  Răspunde
 • Dacă pesedeul n-ar mai exista pe cine mai scoatem vinovat pentru orice? Sarcina lui Ciolacu este să aducă pesedeul la un procent nesemnificativ, nu să desființeze partidul. Din păcate, pentru el, oltenii de la Deveselu s-au dovedit mult mai isteți și solidari. Au votat mortul pentru că știau că astfel se refac alegerile dacă acesta iese câștigător. N-au vrut să voteze ciurucurile în viață rămase în competiție. Oltenii au scuipat pe obrazul sasului care măcăne printe maxilare „ Jó napot kívánok, PSD!” Doar Hitler mai avea obsesia desființării partidului social-democrat german!

  Răspunde
 • Mult timp mi-am pus întrebarea cum de o caricatură precum Hitler a reușit să păcălească o nație care a dat atâtea nume mari umanității. Recent, am aflat că de fapt n-a fost vorba de nicio păcăleală ci toată perioada cât a fost la butoane Führerul a condus decretând starea de urgență. Asemănarea cu sasul sacadat este pur întâmplătoare.

  Răspunde
 • @Pixelul Albastru,cu toata aceasta pandemie,fa-ti curaj si incearca, poate te primesc la Sapoca,inca mai sunt locuri libere.In caz ca intampini dificultati,posteaza un mesaj aici si o rezolvam cumva.

  Răspunde
 • Daca Hitler a fost o caricatura, atunci d-nii Iohannis si L. Orban nici macar la acest statut nu aspira.
  Hitler a facut totusi ceva palpabil ptr Germania: a terminat cu miscarile socialiste si bolsevice inspirate si sprijinite de URSS, a industrializat-o, a facut-o cea mai mare putere militara a momentului, a crescut considerabil nivelul de trai al germanilor, a terminat complet cu somajul si chiar mai mult, au ajuns sa importe mana de lucru din toata Europa, a dezvoltat infrastructura cu autostrazi valabile si azi.
  Geselile lui capitale au fost: Drang nach Osten cu toate consecintele sale geopolitice si politica fascista de purificare etnica.
  Cele doua unter-marionete asa-zis mioritice nu-s in stare sa cumpere nici macar 500 de paturi si aeratoare ptr terapie intensiva.
  Vae victis!

  Răspunde
 • SPD-ul (Sozialdemokratische Partei Deutschlands), adică PSD-ul german, este al treilea partid votat al Germaniei (se învârte în jurul lui 25%). Probabil din cauză că l-a rezolvat nebunică!

  Așa se numește acum munca forțată din lagărele de muncă cu deviza „Arbeit maht Frei”, import de mână de lucru!?

  Răspunde
 • PSD-ul ăsta penal a votat totuși aducerea aurului din Anglia înapoi la București! Ce face Johanis, ce face Orban?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.