Ciolacu, împotriva lui Dragnea. Iată textul postat azi de deputatul buzoian

În urmă cu o oră Marcel Ciolacu a postat pe facebook cel mai important comunicat din activitatea sa politică.

Cel în care îl critică pe Dragnea și îi cere demisia din fruntea PSD.

Ciolacu spune că „Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii și spaime imaginare” și că libertatea de exprimare în PSD a fost surprimată.

Decizia lui Ciolacu, de a semna scrisoarea alături de alți șefi de organizații din PSD din țară, este una curajoasă și riscantă.

Dacă Dragnea nu va fi răpus vineri în CEX-ul PSD, probabil că ulterior Dragnea va fi cel care îl va mazili pe Ciolacu.

Dar iată textul integral postat azi de șeful PSD Buzău.

„Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat problemele lor și a încercat să le rezolve. Faptul că niciodată nu am abdicat de la acest principiu a făcut să câștigăm alegeri și să guvernăm corect. Susțin Scrisoarea semnată de colegii mei pentru că am convingerea că PSD poate să facă în continuare lucruri bune pentru România. Pentru a realiza asta, trebuie să înțelegem că solidaritatea de partid nu înseamnă să fim pasivi unor decizii greșite care continuă de prea mult timp.Aceste decizii greșite se suprapun cu dorința de și mai multă putere a lui Liviu Dragnea. Un președinte PSD care a făcut lucruri bune, dar care, astăzi, din păcate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut în urmă cu ceva ani. Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii și spaime imaginare. Nu putem accepta ca libertatea de exprimare în PSD să fie suprimată, colegi de-ai noștri să fie dați afară, iar deciziile să se ia în mod arbitrar de către un singur om. Nu putem tolera să vedem cum fractura din societate se adâncește pe zi ce trece și că ura care ne desparte a ajuns mai puternică decât lucrurile care trebuie să ne unească și să ne ducă înainte ca națiune. Nu putem asista la izolarea României pe plan extern și la asocierea ei cu state sancționate și puse la colț pentru nerespectarea valorilor și principiilor europene. Problemele personale ale lui Liviu Dragnea fac ca modificările la legile justiției să nu poată fi realizate. În locul unei consultări, avem de-a face cu niște decizii impuse unilateral. Iar societatea răspunde pe bună dreptate la acest comportament. Susțin modificările legilor justiției, dar făcute de o manieră corectă prin consultarea tuturor părților implicate. Toate aceste lucruri se identifică din păcate cu Liviu Dragnea și cu modul său total greșit în care a înțeles să exercite puterea și încrederea pe care PSD i le-a dat. Pentru toate acestea, cred că a venit timpul ca Liviu Dragnea să înțeleagă faptul că pentru binele României și al PSD ar trebui să facă un pas în spate. E cea mai bună și rapidă soluție pentru a înceta cu scandalurile din țară și a ne întoarce la problemele de zi cu zi ale guvernării alături de partenerii noștri de la ALDE. Avem nevoie de stabilitate, responsabilitate și coerență în actul de guvernare pentru că aceasta este dorința oamenilor care ne-au votat. Pentru a redeveni acel PSD apropiat de oameni și de problemele lor!”

loading...

5 comentarii la „Ciolacu, împotriva lui Dragnea. Iată textul postat azi de deputatul buzoian

 • Dle Ciolacu, rezolvati-va problemele in interiorul partidului, in propria bucatarie ! Electoratul psd este intrebat, consultat? Jenant, contribuiti la aparitia unui nou regim totalitar !!! Aveti grija, procedati cu mai multa intelepciune, aveti alte mijloace pt rezolvarea acestor divergente !!!

 • Ciolacu isi va lua gandul de la ciolan dupa CEX de vineri, unde Dragnea va fi reconfirmat prin aceeasi metoda ca data trecuta “VRETI SA FIU PRESEDINTELE VOSTRU?”.
  Dragnea e constient ca are in subordine lasi care nu au curajul sa i se opuna public de teama ca vor pierde ciolanul daca aleg tabara care va pierde.
  Daca te uiti la TV absolut toti intrebati daca sunt pro sau contra Dragnea evita sa ofere un raspuns, de teama ca daca isi exprima opinia si va castiga partea cealalta vor perde ciolanul.
  Singura sansa de a fi dat jos Dragnea ar fi fost prin vot secret, dar Dragnea nu va permite asa ceva deoarece e constient ca sub protectia votului secret e posibil sa piarda. Deaceea va alege ca si data trecuta votul prin scandare la intrebarea “VRETI SA FIU PRESEDINTELE VOSTRU?”

  Pana si in parlament Dragnea a eliminat votul electronic pentru a putea numara cum vrea el voturile cu mana ridicata si va numara cum trebuie conform interesului lui, neexistand metoda de contestare a numaratorii. Adica ce decide Dragnea sa scrie in PV aia ramane, indiferent daca sunt false cifrele si nu era nimeni in sala sa voteze.

 • P,s,d un partid comunist format si condus de mafioti de cea mai joasa speta.Tot gunoiul clasei politice rrrromanesti se gaseste in acest partid.

 • Auras, tu unde te pozitionezi in aceasta piesa de teatru absurd ? Dar domnul Toma, care mai deunazi ii ridica osanale dictatorului? A mai fost unul, Emil Bobu parca il chema, cu celebra replica….am fost un dobitoc! O lupta surda intre niste gasti, un fel de interlopi cu gulere albe !

 • Pesede,partid de interlopi politici!!!!
  Mai mult javre!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.