Ciolacu: „Întâi mama, apoi eu!”

Marcel Ciolacu, șef al PSD și demnitar al statului, a refuzat să se vaccineze înainte de mama sa.

Astăzi, după ce doamna Ciolacu a primit vaccinul, s-a „înțepat” și deputatul PSD de Buzău.

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România. Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”.

Postarea (CLICK AICI) de pe facebook a liderului PSD a stârnit numeroase comentarii pe facebook.

Surprinde numărul mare de comentarii ale românilor care se plasează împotriva vaccinului și care i-au adresat buzoianului reproșul „ne-ați trădat, domnule Ciolacu!”.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Ciolacu: „Întâi mama, apoi eu!”

 • Întâi ceaiul de fructe pe canapea la Veorica, apoi vaccinul cu mamița.

  Răspunde
 • Dl. Ciolacu a inceput sa vorbeasca atat de agresiv despre noua guvernare, incat ajungi la voma. Stilul AUR, nimic diferit.

  Nu uita, dl. Ciolacu, timpul scurs de la (non)guvernarea PSD este scurt iar memoria noastra inca este buna !

  Răspunde
 • @cătălin
  Poate ai vrut sa spui nonguvernarea Orban, stai prost cu memoria. Sa stii ca nu sunt Leo, am vazut ca esti obsedat de acest personaj, nostalgic al regimului comunist. Nu toti care sunt împotriva iohanistilor sunt bolsevici.

  Răspunde
 • Inteleg ca mama lui Ciolacu trebuia vaccinata,dar nu inteleg de ce a fost vaccinat si marcel Ciolacu.

  Răspunde
 • Nonguvernare sau guvernare, PNL sau PSD, nu discutam asta. Nu sunt galben si nici rosu.
  Ideea este ca Ciolacu face aceeasi greseala acum cu … „PNL e de vina si daca ninge”, asa cum obsesiv a facut si ‘Johanes cu … „PSD e de vina si daca ploua”.
  Rezultatul este exact pe invers, atunci cand vezi pe cineva care critica non-stop pe altcineva si mai ales, din absolut orice motiv.

  In plus, sa ne lase Ciolacu mai usor cu PSD: am vazut exact primii 2 ani de guvernare, cat de haotici au fost cu propriile guverne si cat de „dragalasi” cu legile justitiei….

  Acum sa-i vedem si pe astia si sa-i criticam inzecit, dar dupa o perioada in care sa vedem ce vor face efectiv, nu sa le punem bete-n roate de la prima mutare. Nu mai zic si de perioada in care au nimerit, asta ca sa fim corecti pana la capat.

  Este usor sa critici de pe margine in vremuri tulburi, dar cu nesimtirea celor care tocmai ne-au aratat cum au creat recent haos in societate, dar in vremuri normale.
  Corect ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.