CIOLACU ÎNTRE TOMA ŞI TESCARU. DAR, PARCĂ MAI MULT CU TOMA. IATĂ COMUNICATUL

Intervenţie în două ape a şefului PSD Buzău, Marcel Ciolacu, în războiul dintre Toma şi Tescaru cu privire la controlul asupra Companiei de Apă. În debutul comunicatului remis azi presei, Ciolacu a admis că la Buzău preţul apei este unul prea mare. Pentru o verificare minuţioasă a acestui aspect a solicitat descinderea în curtea lui Tescaru a Corpului de Control al Guvernului:

“Buzoienii au dreptul la apă ieftină și de bună calitate. Cât mai repede ! De aceea, am decis ca împreună cu parlamentarii PSD de Buzău să solicităm oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău”.

La mijlocul comunicatului, Ciolacu a adoptat un ton împăciuitor:

„Trebuie să vedem cu toții care sunt problemele reale și, mai ales, care sunt pașii legali care trebuie făcuți pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre acționarul majoritar, respectiv Primăria Buzău, și actuala conducere a Companiei de Apă. În paralel, am avut discuții extrem de constructive cu ministrul Dezvoltării și cu ministrul Afacerilor Europene pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât să nu fim nevoiți să returnăm banii europeni deja folosiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău și, în același timp, să putem atrage noi fonduri atât de necesare pentru modernizarea rețelei de apă a județului nostru. Am încredere că vom reuși acest lucru”.

În ultima propoziţie însă, Ciolacu îl trage de perciuni şi pe Toma, pe motiv că face un prea mare scandal:

„Dar e nevoie de mai multă responsabilitate și de mai puțină polemică! Vă mulţumesc!”.

Reamintim că săptămâna trecută, după şedinţa eşuată a AGA la Compania de Apă, primarul C-tin Toma le-a cerut demisiile lui Tescaru şi Neagu, şefii de la Comp. de Apă respectiv A.D.I., motiv că fac parte dintr-un „grup mafiot”. 

Auraş Tereacă

 

 

 

loading...

2 comentarii la „CIOLACU ÎNTRE TOMA ŞI TESCARU. DAR, PARCĂ MAI MULT CU TOMA. IATĂ COMUNICATUL

  • tereaca , esti prost. toata compania de apa e psd, despre ce vorbesti

  • Sincer să fiu ,dle Toma , speram ca până acum să rezolvați deja problema conducerii la Compania de apă ,Din câte știu ea trenează în discuțiile dvoastră de multicel .Și noi primim aceeași apă murdară ,la fel de scumpă ,și dvoastră vă certați .Nu știu ,cât am fost în învățământ ,când apăreau situații conflictuale Directorul școlii convoca un consiliu unde toată lumea avea dreptul la vot .La dvoastră nu se fac astfel de ședințe ….? Mulțumesc .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.