Ciolacu, mesaj dur pentru aleșii PSD Buzău: „Atenție, fără tricoul PSD, niciunul n-ar fi fost ales. Dacă rămân fără tricou…”. Avertisment și pentru Toma și Neagu

Marcel Ciolacu, șeful PSD Buzău, dar și al județului din acest moment, a luat cuvântul la ședința de alegeri a PSD Buzău de la organizația de seniori.

Subtil, Ciolacu a dat a înțelege că nu e prea mulțumit.

Pe de o parte de taberele formate în PSD Buzău, dar și de rezultatele administrației PSD.

Astăzi, întrebat de reporterul buzoienii.ro, Ciolacu a făcut câteva aprecieri ceva mai puțin delicate:

„N-am făcut referire la nimeni anume, dar toți ar trebui să se simtă vizați de spusele mele. Sunt unii care și-au cam luat nasul la purtare, se cred mai mult decât sunt. Vreau să spun că fără tricoul PSD, niciunul dintre aleși n-ar fi ocupat funcția respectivă. Dacă rămân fără tricou, rămân și fără funcție. Constat că PSD Buzău nu mai lucrează ca o echipă. A trecut un an de la alegerile locale și șase luni de la parlamentare. În loc ca echipa PSD să se sudeze constat dimpotrivă formarea unor tabere. O parte din vină poate am și eu, am fost nevoit să stau mai mult pe la București. Urmează două luni de vară, mă voi ocupa mai mult de ce se întâmplă la Buzău. O să am ședințe cu toți consilierii județeni, cu cei municipali, cu toți parlamentarii, cu toți primarii PSD, eventual pe zone. Nu spun că sunt total nemulțumit, dar e clar că se putea face mai mult”.

Ciolacu s-a referit și la relația sinuoasă dintre șeful CJ și cel de la Palatul Comunal:

„Le solicit să lase diferendele personale deoparte și să se întâlnească. Să vorbească între ei, să colaboreze în diferite aspecte. Relațiile personale dintre ei nu trebuie să afecteze comunitatea. Pot să nu fie prieteni, dar administrativ trebuie să se întâlnească, să colaboreze, pentru că amândoi îi servesc pe buzoieni din funcțiile pe care le ocupă. Dacă nu voi auzi că s-au întâlnit din proprie inițiativă, o să-i chem eu”, a spus Ciolacu. 

Acesta a dat și un exemplu unde Toma și Neagu ar trebui să se întâlnească: „Îmi vine acum în minte problema sportului buzoian. Ar trebui ca Neagu și Toma să se întâlnească și să hotărască ce echipe, ce discipline, aleg să susțină fiecare. Nu trebuie ca microbiștii și sportivii să sufere din acest motiv”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ciolacu, mesaj dur pentru aleșii PSD Buzău: „Atenție, fără tricoul PSD, niciunul n-ar fi fost ales. Dacă rămân fără tricou…”. Avertisment și pentru Toma și Neagu

  • Marcel,ia puțin frîiele în mîini.Punct.

  • Inainte de a fi psdist, sunt buzoian. Cunoastem sloganul. Sa nu se uite ca daca nu era psdist, nu mai era poate nici buzoian, in mod cert nu buzoianul de acum. Succes dl Ciolacu!

  • Toma și Neagu să se poarte cu Ciolacu așa cum s-a purtat el cu Ion Vasile, Omar Hayssam, C. Boșcodeală., L.Dragnea. Dragnea încă nu a căzut, urmează. Adică să aplice adânca învățătură a nevestei ilustrului savant Pristanda: „Pupă-l în bot și papă-i tot”, fiindcă vorba aia, „famelie mare, remunerație, după buget, mică”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.