Ciolacu: „Mincinosule, neisprăvitule!”. Ce l-a supărat pe șeful PSD

Schimb dur de replici între Marcel Ciolacu, șeful PSD și Florin Roman, liderul deputaților PNL iscat pe tema lipsei aparatelor PCR cu care se fac testele împotriva coronavirus.

Buzoianul s-a supărat după ce Roman, de loc din Alba Iulia, a emis un comunicat de presă în care a acuzat că „pesediștii nu sunt în stare să rezolve problemele în județele roșii, dar vin și spun că au soluții la nivel național”.

„În majoritatea județelor conduse de baronii roșii ai PSD, consiliile județene sau primăriile municipii reședință de județ nu au alocat fonduri destinate achiziționării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ și primaria nu au alocat fonduri pentru achiziționarea unui aparat de testare. Situația se repeta în Teleorman, Vrancea, Neamț, Gorj sau Olt, unde consiliile județene conduse pe pesediști nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare. În toate aceste județe roșii numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste. Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproșează guvernului liberal. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea guvernului liberal, care a finanțat prin Ministerul Sănătății achiziția de PCR-uri”.

Marcel Ciolacu: „Roman – ești un mare mincinos!”

Te-au pus #stăpâniiPNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!

În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt #focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Vâlcea, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenti!

Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!

Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor!

Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false!
Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ciolacu: „Mincinosule, neisprăvitule!”. Ce l-a supărat pe șeful PSD

 • Se vede clar in ce judete s-a investit in covit si unde nu. Nu sunt un fan politic, dar judetele PSD nu au bani si investesc in covit, iar judetele PNL investesc in orice dar nu in covit(ex. Alba, Arad,Suceava unde nu sunt bani de covit)

 • @Ionuta marin …Ce e ala covit?

 • Adevarul e ca dl Ciolacu are dreptate. De exemplu, pentru a sustine lupta impotriva COVID, a repus-o in functie pe dna dr Sorina Pintea.
  Si da-i!… Si lupta!…
  Bravo!

 • Doi comunisti …unu rosu si unu galben…..

 • Revin asupra comentariului anterior, cu scuze!
  Dna Sorina Pintea nu este medic, nu are niciun fel de pregatire medicala. Doamna este economist, deci specialista in manevrarea banilor.
  Nu e gluma, insa eu abia acum am aflat. Dna Pintea a facut studii economice la UBB, in Cluj.
  Acum nici povestea cu specialista care s-a intors sa lupte cu perfidul COVID nu mai tine. Si atunci, de ce naiba s-a intors?… Banii?…
  Stiti ceva concret, dle Ciolacu?

 • Oooo, dar ce tare s-a supărat Ciolacu !…. Nu l-am mai văzut atât de iritat niciodată !

 • Ba claxi, Pintea este in concediu medical, a depasit termenul legal si OBLIGATORIU este trimisa la Comisie pt a fi trecuta in Pensie de Invaliditate, doar ca DEMISIONARUL dpdv al Dreptului muncii are un alt statut decat ceilalti angajati. Pintea renunta la demisia DIN FUNCTIA de Manager, acum cel care o inlocuieste POATE EXERCITA FUNCTIA DE MANAGER pe baza CONTINUARII DELEGARII semnata de Pintea ca Manager plin, care delegare era doar pe perioada cat doamna era in demisie. Fiind in CM, impotriva ei NU SE POATE LUA NICIO MASURA DE CATRE ANGAJATOR. Asa ca pt tine si toti iubitorii de clante liberale se intorc ”placutele suedeze” Ai auzit cumva ca la Spitalul din Baia Mare sau in Jud Maramures sa fie ”Lombardia Romaniei” ? nu ba claxi, doar unde conduce ”ciuma galbena” cu sleahta lor de incompetenti pretiosi este ”patria covid”. Diferenta intre PSD si ”ciuma portocalie cu nuante de galben si albastru ” este ca astia ai lui Ciolacu se pricep si la administratie, ai lui Ioha sunt dor niste hoti gregari si atat .

 • @ Cetateanul (cu nasul) Rosu
  Intai ca nu o sa fii dta „ba” cu mine in veacul vecilor, amin!… Ne separa o lume de bun simt si, din cate se poate observa, un vagon de carti – citite SI INTELESE!…
  Pintea, Dragnea, Nastase, Hrebenciuc si atatia altii, au doua trasaturi comune dovedite si notorii: prima, ca toti sunt hoti, a doua, ca toti sunt membri PSD. Relatia este biunivoca, daca mai stii din cele patru clase urmate acum 40 de ani ce-i aia…
  Pintea, economista care, imediat dupa terminarea facultatii, a fost in permanenta directoare – la silvicultura, la spital etc – a renuntat la demisie ca sa se intoarca… unde? La banii spitalului, ca acolo se pricepe.
  Insa dta probabil ca nu intelegi sofismele astea. Asa ca te trimit sa il studiezi pe Caragiale, ca sa vezi continuarea dialogului din „Caldura mare”:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.