Ciolacu: „Nu se mai poate!”| Va fi războiul următoarelor două săptămâni

Aseară, la Antena 3, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune în Parlament un proiect de amânare a alegerilor parlamentare (programate pe 6 decembrie).

„Nu se mai pot ține alegerile. Toate ATI-urile din țară sunt pline. plus numărul crescut de infectări. Părerea mea e că vor depăşi 2.500, ne îndreptăm spre 3.000 pe zi. În plus, lumea va avea o lehamite să mai voteze, după apariția acestor imagini. Oamenii își dau seama că nu mai contează ce votează ei, contează cine decide să fie la putere”, a spus Ciolacu.

Intenția șefului PSD intră însă în coliziune cu cea a lui Iohannis. Șeful statului ține morțiș să fie alegeri pentru a anula majoritatea PSD din parlament, consfințită în 2016.

Rămâne de văzut cine va avea câștig de cauză în Parlament când se va vota proiectul de lege de amânare a alegerilor. Ultima confruntare a fost câștigată de Iohannis, moțiunea împotriva givernului Orban neajungând la vot din lipsă de cvorum.

Conform calendarului actual, 22 octombrie e ultima zi în care se pot depune listele de candidaturi în circumscripțiile electorale din țară.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Ciolacu: „Nu se mai poate!”| Va fi războiul următoarelor două săptămâni

  • Începe circul electoral! PSD va zice de PNL că omoară românii chemându-i la vot în pandemie. PNL va zice de PSD că vor să mai ia salariu de parlamentar încă 3 luni! Niște egoiști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.