11 comentarii la „Ciolacu: „Opoziția Austriei este un cadou pentru Putin!”

 • Deci ,cei care castiga cei mai multi bani in Romania ,austriecii si olandezii voteaza impotriva!Deci noi suntem priviti ca sclavi,buni de adus numai bani !Boicotati fratilor tot ce le apartine acestor tari conduse de magari!Fara BCR ,fara Reisffeisen,fara OMVsi Petrom ,fara red bull etc !

  Răspunde
 • O gasca de incompetenti, asta sunteti! Este rezultatul politicii romanesti din ultimii ani!

  Răspunde
 • Sa nu uitam de STRABAG firma de casa…..ce sa mai zicem atunci…..batem campii

  Răspunde
 • Nea Tomita te rugam sa dai dovada de patriotism și scăpa de strabag. Oricum nu fac lucruri de calitate, vezi zona industriala unde foarte multe autoturisme au suferit avarii de la capacele de canal.

  Răspunde
 • Opozitia Austriei si a Olandei are o miza mai importanta, aceea de schimbare a constitutiei UE.
  Austria si Olanda sunt doar statele care au fost scoase la inaintare, insa pana si Germania se vedea ca avea interes sa se opuna, Germania care conduce UE in realitate, UE nefiind decat Reichtul inventat de germania nazista. Germania care e deranjata ca nu poate conduce cu mana de fier europa decat daca va modifica constitutia UE ca sa poata capata puterea absoluta si sa nu se poata opune nimeni.

  Răspunde
 • Dupa esecul national al clasei politice ,cum era si firesc,a venit si cel international .Din pacate si acesta va fi decontat doar de alegatori…….alesii ..nici usturoi nu au mancat ….

  Răspunde
 • Sau, domnule Ciolacu, se mai poate spune : „Opoziția Austriei este o palmă zdravănă dată primilor oameni de stat, printre care și dvs., și întregii clase politice din România, care deși știa de acest obiectiv de țară de ani de zile, și-a adus aminte că trebuie să mai și discute despre el cu oficiali europeni în ultimele 2 săptămâni!!”

  Răspunde
 • Si care sunt ,,consecintele’ ‘ alea pentru Austria, domnule Ciolacu ??
  Nu ti se pare ca iti e prea mare palaria daca ai ajuns sa ameninti Austria??
  Austriecii nu dau nici macar un scuipat pe maretia ta politica (de carton) de aici din Romania, esti un nimeni pentru ei… Iar daca Scholz al Germaniei te-a bagat totusi nitel in seama, te-a bagat de ochii lumii, in fata lui ca si-n fata intregii elite politice a Europei, tot un nimeni esti…

  Răspunde
 • Românii nici ca represalii nu-i duce capul prea mult peste cinci clase generale. În primul rând, clar VETO la următoarea chestiune unde-i arde buza Austriei. Fără niciun motiv, pur și simplu.
  Apoi, nu boicotezi firmele cu J la Registrul comerțului, indiferent de natura capitalului, că alea plătesc salarii la români, impozite pe clădiri, mașini și terenuri, lasă impozit pe profit aici, tva etc. Crede cineva o secundă că dacă scade cifra de afaceri a OMV, că nu mai băgăm de la pompele lor, acționariatul va diminua profitul sau salariile, beneficiile și alte cheltuieli cu personalul autohton? Boicotarea o faci la produsele și serviciile austriece, realizate sau oferite la ei în țară: ski, chiloți la 10% din preț, de firmă și calitate pe outlet, Crăciun, d-astea. Cât despre bănci, alea trebuiesc toate arse, nu numai una, chiar dacă întâmplător este austriacă și a dat șpagă sub formă de chirie unui președinte de țară pentru un sediu în a cărui posesie a intrat prin fals. Tot întâmplător, de neuitat, este scrisoarea expediată de către Schweighoffer Holzindustri, purtată de către Andreas Huber, consulul Onorific al Austriei la Sibiu, prietenul, ruda şi finul lui Klaus Iohannis, către acesta din urmă, pentru ca președintele să întoarcă în Parlament legea trimisă la promulgare cu referire la tăierile de masă lemnoasă (interzicea).
  Ciolacu nu zice nimic de Hurezeanu, ambasadorul penelist din Viena – probabil ocupat cu serate de gală, cultură &shit, de ministrul de interne – penelist, de Rareș Bogdan care urlă cel mai tare decât toți că ce incompetență și ce nenorocire, când făptașii sunt ai lui, sau de faptul că frații populari europeni ai peneliștilor noștri, dintre care face parte și pm-ul Austriei, s-au micționat pe ei, pe noi, pe oricine, egali fiind cu toții. Nu, Ciolacu zice de Putin, pentru că Ciolacu este Mondial și el vede probleme și rezolvări dincolo de cele umane, mujicești, din vulg. El transcede șahului spre zona de table și reușește identificarea belelor, la nivel global doar. Un ”râs”, pe care-l merităm din plin.

  Răspunde
 • @ OBI – Uite măi Auraș cum arată o analiză cu adevărat profesionistă!! După ce o citești și înțelegi, te mai apucă dorul de obiectat și de făcut poze în stațiile peco??

  Răspunde
 • Știre: „​Manfred Weber, președinte al Partidului Popular European și lider al grupului PPE din Parlamentul European, a transmis, sâmbătă, un mesaj de susținere pentru cancelarul austriac Karl Nehammer, cel care a blocat intrarea României în Schengen. Cu doar două zile în urmă, Weber susținea, alături de europarlamentarii români din PNL (membru PPE), că problema migrației ilegale din Austria nu va fi rezolvată prin ținerea României în afara spațiului european de liberă circulație.”
  ….și noi ne apucăm să amenințăm Austria, să ne umflăm mușchii prin stațiile peco, să boicotăm și să mai și sugerăm că pe croați i-au primit că ei „au dat ceva” , iar noi, vezi doamne „nu am mai dat”! Avem în cap numai ” șpaga”, fără să înțelegem că toată clasa politică „s-a culcat pe o ureche”, se pregăteau să-și atribuie meritele și să desfacă șampania ( vezi declarații Ciolacu înainte de vot) iar acum, când au fost prinși cu chiloții în vine, ne umflăm mușchii, amenințăm și refuzăm să ne privim în oglindă! Noapte bună Românie!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.