Ciolacu: „Orban a cumpărat parlamentari la bucată!”

Declarație dură a șefului PSD Buzău după votul de învestitură pentru Guvernul Orban:

„PNL a ajuns azi la guvernare prin trădări și manevre politice urâte, NU prin alegeri! Ludovic Orban și-a trecut guvernul cumpărând parlamentari la bucată. Ce au semănat azi, vor culege anul viitor. Toate aceste înțelegeri pe sub masă le vor exploda în fața! Pentru că așa-zișii aliați de azi vor deveni în scurt timp cei mai crunți dușmani. Iar din fruntea unui guvern minoritar, Orban va fi mai preocupat să își negocieze în continuu păstrarea scaunului, decât să facă ceva concret pentru români!”, a scris Ciolacu pe facebook.

Ciolacu a vorbit despre „trădătorii” din PSD și a anunțat că vor fi excluși.

„PSD a rămas consecvent și nu a girat acest guvern. Suntem în opoziție și asta vom face de acum înainte. A fost ”emoționant” să îi văd pe liberali cum îi aplaudă azi pe aceiași câțiva trădători dispuși oricând să își tranzacționeze voturile pentru avantaje personale. Oamenii îi văd și îi vor judeca în alegeri!!!”, a încheiat Ciolacu.

Jurnaliștii prezenți la parlament l-au întrebat pe Ciolacu dacă va rămâne în fruntea Camerei Deputaților. „E normal, de înțeles, că noua majoritate din parlament va dori să ia tot. Eu le doresc succes, dar să vedem și dacă vor putea”, a spus buzoianul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Ciolacu: „Orban a cumpărat parlamentari la bucată!”

 • Ciolacule, voi erati porumbelul alb si acum s-a gainatat cineva pe aripioare….
  Eeehhh, asta e, furati voi mai putin si aia mai mult.
  Principiul rotatiei cadrelor la furat. Stiti bine principiul, voi l-ati inventat si rafinat in 30 de ani ….

  Răspunde
 • Lasă, Ciolacu, nu mai plânge… Tovarăşul tău de partid, Romaşcanu, tocmai ne-a dat asigurări zilele astea că PSD-ul e ,,în continuă creştere în sondaje”, deci o să dărâme în curând noul Guvern !
  Până atunci, du-te la ,,moralul” Ţepeluş să-ţi mai dea el nişte lecţii de psihologie politică, poate-poate veţi putea influenţa cât mai multă lume să mai voteze PSD-ul pe viitor !

  Răspunde
 • Ciolacu și a luat o in cap de la o vreme, vorbește doar la mișto cu figuri, s a luat de la Dragnea, eu în locul lui aș trage linie și m as uita ce am făcut pentru acest judet rămas sărac și pârjolit in 30 ani de toți politicienii, arata jalnic peste tot, de la intrare cu prostituate pe toate intrările din oraș, cu o industrie la pământ, șosele praf, școlile stau să cadă, blocurile ceaușiste arata că dracu, oameni cu capul in jos cuprinși de griji și probleme, părinți disperați ce își au copiii plecați în toate colțurile Europei, mizerie, civilizație la pământ în zona Transilvaniei, dezastru total, jale mare în satele bunicilor noștri, este trist, foarte trist.

  Răspunde
 • Cine vorbeste…psd a folosit si stapanit tara asta ca pe o stana, nu sunt mai buni PNL dar nici oile PSD nu mai vrem sa fim.
  Toti PSD sunt miliardari, cu copiii si rudele in functii la stat platite degeaba..

  Răspunde
 • Eu nu cred că i-a cumpărat…
  … nu știu dacă la Buzău se practica treaba asta, dar în Slobozia, de unde sunt eu, când eram copii, obișnuiam să legăm cu o ață subțire o bancnotă, apoi o puneam pe trotuar în vreo zonă circulată. Bineînțeles, prostovanii și naivii se aplecau să ia banul, doar că noi, ascunși după un tufiș, trăgeam banul… ;-)) cred că așa au fost prostiți și ăia în parlament… ;-))
  Și b) eu am impresia că cele mai multe centuriste sunt în așa-zisul parlament, iar prin centuriste mă refer și la „bărbații” politici, în realitate, după cum se vede, pot fi „închiriați” oricând pentru suma corectă… 🙁

  Răspunde
 • Mda ! Tipic securistoid ! Cam cât de proști să-ți imaginezi că suntem să nu vedem scuipatul în față dat nouă? Mai inteligent și mai onest ar fi și ar fi fost să ne spui în față măi domnul Marcel ” Sunteți proști și facem ce vrem și cu voi și din voi ”. Cum să diger eu chestiuni de ”traseism politic”, ”furt de parlamentari” Trădători” etc. când pur și foarte simplu termenii aceștia au apărut în dicționarul politic român odată cu apariția voastră – a PSD-ului. Cum să mă uit la faptul că vă dați cu curul de pământ că 2 sau 3 miniștri din actualul guvern au avut aviz negativ în comisii când voi pe ai voștri i-ați trecut la metru cub (remember Andrușca) . Cum să nu observ deviațiile comportamentale ale lui Toma ?? Cum să-i dau credit ?? Cum să-l consider bun administrator, edil și gospodar când peste tot pe unde a trecut s-a dovedit a fi distructiv total. AAA !! Îl comparați cu Boșcodeală, da ! dar nu-mi cereți și mie să cred asta, comparativ cu Boșcodeală orice ar fi avut doar o bidinea și un litru de var, ar fi spoit un bolovan și deja era mai mult. Cum să nu-l văd pe Dănuț Păle, pe Romeu Lungu, pe tine Marcelică și pe voi toți care ne-ați paralizat evoluția, ne-ați inhibat rațiunea și ne-ați batjocorit seniorii profitând de buna lor credință și bună creștere. I-ați umilit în așa hal încât au ajuns să-și dea onoarea și demnitatea, singurele virtuți rămase nealterate, pe un kg de mălai, 10 lei la pensii și o bucată de asfalt făcut tot din banii lor cenzurați de voi, asfalt de 20 de cm în acte și 5 în realitate, asfalt care pentru unii care în viața lor nu au văzut așa ceva la poartă înseamnă ”au furat mamă, dar au făcut ceva și pentru noi” .

  Răspunde
 • Auras, dacă Ciolacu ori alt politician, care vrei tu, din orice partid, ar pricepe ceva din comentariile de mai sus, unde am fi fost acum?

  Răspunde
 • Domnule Ciolacu nici nu mai vreau sa intru in detalii sau alte aspecte ale activitatii tale ca ‘politician’,fiindca vad ca esti precum ceilalti colegi din PSD. Ar trebui sa iti pui intrebarea de ce pot fi cumparati parlamentarii la bucata si cand o sa gasesti raspunsul corect,sa faci si tu ceea ce ar face un om normal,corect,decent,lucid:sa pleci din politica!Sa va inchideti intr-o manastire si sa te rogi pentru iertarea ‘pacatelor’!

  Răspunde
 • Concluzia tuturor Komentatorilor care se cred cetățeni model, numai buni de dat lecții în toate domeniile, ff lucizi, cu multă minte și cu caracter, corecți cu sine și cu ceilalți:
  – Th. Stolojan, Emil Constantinescu, V.Ciorbea, R.Vasile, M.Isărescu, Traian Băsescu, C.P.Tăriceanu, E.Boc, M.R.Ungureanu, Klaus Verner Johannis, D. Cioloș, L.Orban, președinți și premieri AU FOST CU TOȚII PESEDIȘTI , din moment ce Komentatorii din această pagină afirmă la unison că PSD a guvernează de 30 de ani și lui i se reproșează în totalitate relele petrecute după 1990.

  Răspunde
 • Pt. ‘PRM’ – Inainte de a trage astfel de …..’concluzie’ din aceste ‘concluzii ale TUTUROR komentatorilor’, citeste cu atentie si foloseste-ti neuronii (multi,putini,cati ai!).Si nu mai confunda o structura politica – partid sau ce o fi – cu o persoana.E o diferenta pe care nu o intelegi: partidul nu este o persoana careia sa ii apartina un partid,pe cand o persoana poate sa apartina de sau unui partid.Iar in acest caz,Ciolacu apartine unui partid si nu partidul(psd in cazul de fata!) apartine lui Ciolacu. Chestie de logica!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.