Ciolacu, răspunsuri tăioase la trei întrebări importante: pensii speciale, rate și speculă

Sunt trei întrebări importante puse de români la care Ciolacu a răspuns ieri pe pagina sa de facebook.

Prima s-a referit la pensiile speciale. Pe facebook abundă postările care solicită tăierea pensiilor speciale acum, în vremuri de restriște.

1. „Domnule Ciolacu, dacă vreți să sa ramâneți în amintirea a milioane de români și să mai câștigați un pic de capital, dați o lege și desființați pensiile SPECIALE.

Răspuns Ciolacu: „Pensiile speciale vor fi tăiate. Săptămâna asta venim cu proiectul în Parlament”

2. „Domnule Ciolacu, opriți creșterea prețurilor. Au luat-o razna. Ce ne facem noi, pensionarii cu 700 roni pe lună? Nu mai ne permitem să cumpărăm nimic la prețurile actuale”

Răspuns Ciolacu: „ Plafonăm prețurile la alimente și medicamente. Și această lege va fi votată săptămâna asta! Amânăm și plata utilităților pentru trei luni”.

3. „Domnule Ciolacu, luați măsuri clare în ceea ce privește plata ratelor, nu păcăleli și manipulări. Oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei în condițiile în care mulți nu mai au salarii”.

Răspuns Ciolacu: „Păcăleală este ordonanța guvernului unde vi se ia dobândă la dobândă. Săptămâna asta vom trece prin Parlament legea prin care românii vor putea să își amâne ratele fără dobânzi și penalități până la sfârșitul lunii septembrie. Noi considerăm că în criză nu trebuie să suporte greul doar oamenii. De aceea am spus fără dobânzi și fără penalități!”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

15 comentarii la „Ciolacu, răspunsuri tăioase la trei întrebări importante: pensii speciale, rate și speculă

 • De acord cu toate, dar nu cred ca este posibil.
  1. Pensiile speciale – sta in puterea Parlamentului sa le reduca. Ramane de vazut daca parlamentarii chiar au vointa si dorinta sa faca asta.
  2. Sunt curios cum vor putea plafona preturile la alimente. Producatorii vor bloca livrarile si nu poate nimeni sa-i oblige sa faca altfel. E vorba de producatori privati, iar competenele statului in zona asta sunt limitate. La fel, utilitati plafonate inseamna, pe termen mediu, utilitati blocate. Nu cred ca este fezabila o astfel de masura.
  3. Problema dobanzilor este la banci, nu la Parlament. Nu cred ca exista metode reale de presiune impotriva bancilor, mai ales in conditiile in care statul este un datornic major al acestora.
  Una peste alta, pare un discurs populist elecoral… si cam atat…

 • Intr-un stat de drept pretul e facut de piata si nu de pesedei . Ciolacule esti de toata jena . Un comunist !

 • Asa a venit PSD cu minciuni mereu ca fac și dreg pentru popor și au făcut pentru ei sa trăiască ei bine au golit tara cu pensiilor specieale și cu facilitățile care le au, și în rest nimic.

 • Dar sa reduceti numarul de parlamentari si să interziceti traseismul politic din parlament.

 • Anomaliile sunt facute in parlament,unde psd a fost mereu bine reprezentat…votantii psd,mereu au crezut in baliverne!!oameni buni:de 30 de ani tot majoreaza pensii si salarii…sunt indestulatoare???specialele,da…restul….mai votati odata psd!!!ceilalti sunt cam la fel.

 • Marcelino in ce liga joci bre,?

 • @alex
  Tu esti in #playout cam de mult. Apropo, cotizezi la stat? Din venitul realizat, nu cel declarat!!!?

 • Hiene și corbi !

 • Daca prostii ăștia plafonează preturile la alimente și medicamente producătorii nu vor mai aduce nimic la rafturi ci pe sub masa pe la colțuri sau vor vinde in Europa…

 • “Proiecte,proiecte,proiecte,…….saptamana asta,saptamana asta,saptamana asta” Minciuni, manipulare,batjocura! Nu v-ati saturat? Nu va ajunge? Ii mai credeti? Chiar ne cred pe toti niste idioti?

 • Ăăă…eu aș vrea să întreb, domnu Geolgău, pardon Ciolacu, e cumva prim ministru și nu știm noi ?!?
  Adică săpt.asta “dă” legi care vor intra în vigoare… când ?
  Aia cu pensile speciale DEJA s-a votat ,doar că e atacată la CCR. Domnu Geolgău, pardon, Ciolacu, încă n-a aflat ?
  Și nu în ultimul rând: dacă taie pensiile speciale(pe care ghiciți cine le-a dat) o să înceteze specula și scumpirile ?

 • Unde este acum dl. Dragnea si tot PSD-ul care arunca cu mocirla in mediul privat si in multinationalele care aduc cca 90% din venituri la buget ?! Nu era mediul privat dracul cel mai negru ???!!!
  Sa-i vedem acum pe bugetarii cu venituri marite din pix de un partid populist !!! De unde mai vin veniturile acum, dragalasilor, daca mediul privat se zbate in agonie ??????!!!!!
  Aaahhh, nu mai sunteti acum asa de vocalisti ca patronii fac si dreg, ca firmele mari sunt conspiratii la adresa poporului, ca nu ne vindem tara, ca bla-bla-bla, ca bla-bla-bla ????!!!!
  Aud cocoseilor ????!!!!! De unde mai vin banutii acum ????
  Aaaaaa ?!

 • E stare de urgență,sparlamentul e dizolvat in aceasta perioada.

 • Pentru Căcălin et co.Măi frate, da mulți acefali își mai dau cu presupuța pe aici? Pe unde naiba or umbla tărtăcuțele lor de produc atâta mătreață fără nici o legătură cu adevăratele stări de lucruri și interesele legitime ale societății românești?

 • @ Miratul
  Ca observator extern al disputei dvs cu @ Catalin, am si eu o nedumerire: daca ii spuneti “Mai frate” lui “Cacalin” si spuneti ca isi da cu “presuputa”, dvs cum va numiti si cu ce va dati… asa, ca frate bun?…
  Vad ca venin partinic in degete aveti, dar logica in cap, se pare ca nu. Si nici argumente la otrava regurgitata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.