Ciolacu: „Veniți acasă!”. Șeful PSD către Pro România

Jurnalist către Ciolacu: „E o pierdere pentru PSD că dna Ichim a ales Pro România ?”.

„Îi doresc succes”, a răspuns, elegant, șeful PSD.

Ciolacu a onorat azi invitația lui Ponta și a venit la conferința anuală la Pro România. „Veniți acasă”, le-a spus șeful PSD oamenilor lui Ponta din sală. Vezi VIDEO mai jos.

https://www.facebook.com/agorabuzau/videos/1104885393197691/

Ichim a primit ofertă (și) de la PSD

Informația a fost furnizată vineri de Romeo Lungu.

„Noi i-am făcut ofertă dnei Ichim de a veni în PSD. Am invitat-o să vină la conferința de alegeri din PSD Buzău. Decizia dânsei ați văzut-o”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ciolacu: „Veniți acasă!”. Șeful PSD către Pro România

  • Nu invitațiile contează pentru doamna Ichim et.comp., cât şi pentru aşa-zişii politicieni, ci cât de mare este ciolanul oferit dar mai ales cât se poate roade din el! Restul Auras, gen cât de mult ne interesează soarta oamenilor este o imensă vrajeală, o poveste sinistră de adormit copiii! Vremea adevăraților politicieni, oameni educați, cu o gândire profundă şi care ne-au oferit nişte lecții pe care am fost incapabili să le înțelegem – Regele Mihai, Corneliu Coposu, Ion Rațiu şi alții ca ei, chiar şi PSD- işti, a apus demult!

  • Adevăratul Ion Iliescu, cu toate păcatele lui, ar avea repere mai corecte referitoare la posibile modele din istoria națională: A.I.Cuza, Nicolae Iorga, Corneliu Vadim Tudor și alții ca ei.

  • Adevăratul Ion Iliescu nu a trăit istoria pe vremea lui Cuza şi Iorga, dar în schimb a trăit-o pe cea din vremea lui Vadim, când au fost lansate pe eșichierul politic personaje de genul lui Codrin Stefănescu şi Olguța Vasilescu! Şi a făcut o paralelă cu cei pe care i-a enumerat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.