Ciolacu: „Vin 160 de milioane de euro! Fața Buzăului se va schimba!”

N-a durat mult descumpănirea buzoianului Marcel Ciolacu după îndepărtarea din guvern.

La începutul lunii a venit și împăcarea cu liderul Liviu Dragnea, care l-a propus și votat pe Ciolacu pentru funcția de chestor al Camerei Deputaților.

Astăzi, după prânz, șeful PSD Buzău a anunțat printr-o postare pa facebook că va reîncepe munca în folosul județului Buză.

Deputatul buzoian a anunțat că în perioada următoare peste 160 de milioane de euro vor fi investiți în județ și că se va ocupa împreună cu primarii de fiecare proiect în parte.

„Anul acesta vom începe cele mai ample lucrări de modernizare pe care le-a cunoscut județul Buzău de-a lungul timpului. Avem 87 de contracte de finanțare deja semnate și 6 în curs de semnare prin Programul Național de Dezvoltare Locală – faza a doua, care vor schimba definitiv fața județului nostru până în 2020. Sunt aproape 740 de milioane de lei care vor fi investiți în asfaltarea drumurilor, în rețele de apă și canalizare sau în construirea și reabilitarea școlilor, grădinițelor sau dispensarelor. Îmi doresc să cheltuim toți acești bani guvernamentali și să finalizăm complet fiecare proiect în parte, pentru că absolut toți cetățenii județului Buzău merită să trăiască în condiții cel puțin decente și să aibă acces la servicii de bună calitate. În acest sens, voi avea întâlniri periodice cu primarii și cu celelalte autorități locale implicate în dezvoltarea acestor proiecte pentru a le oferi tot sprijinul de care au nevoie și să ne asigurăm că suntem în grafic pe toate șantierele ce urmează a fi deschise în perioada următoare”.

Citește și articolul: „Domnule Tereacă, de ce n-aveți curaj să scrieți și despre mașinile parcate pe interzis din fața CJ Buzău ? Ele de ce nu se ridică ?”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ciolacu: „Vin 160 de milioane de euro! Fața Buzăului se va schimba!”

 • Da, se ocupa de fiecare milion in parte… ca sa isi ia partea.

  Răspunde
 • Excelent , numai s-o vedem materializată ! Mă tem că se va începe cu ,,studii de fezabilitate , de impact , de caz , de…etc,, după care urmează contestații , judecări și…a sosit 2020 !

  Răspunde
 • Felicitări stimate domn Marcel Ciolacu și la cât mai multe reușite !

  Răspunde
 • Vin,vin banii,asa cum au mai venit si altii,dar ce garantie avem ca nu se vor duce si astia „pe apa sambetei”? Ca de „asfaltari,reabilitari,retele de apa”,etc suntem satui.Daca si astia sunt directionati politic si clientelar,mai bine lipsa.Ca dupa aia ,va pica magareata tot pe noi,amarastenii sa ii dam inapoi.

  Răspunde
 • Să vă dea Dumnezeu putere de muncă ,pentru că idei ăi posibilități aveți .

  Răspunde
 • Gaze la Merei – Pietroasele -Saranga?? Se preconizeaza ceva despre gaze??

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.