Ciolacu: „Voi alege dintre Toma și Neagu”. Iată ce au răspuns cei doi!

„Voi alege pe unul dintre domnul Toma și domnul Neagu, în caz că se va pune problema”, a spus astăzi Marcel Ciolacu.

Asta după ce ziariștii locali au întrebat dacă PSD Buzău va emite la Congresul Național de săptămâna viitoare pretenții la un post de vicepreședinte la nivel național.

„Nu știu deocamdată dacă se pune problema alegerii unor noi vicepreședinți. Se va hotărî în ședința Comitetului Executiv de luni. Dar dacă se vor organiza alegeri, vom avea și noi, de la Buzău,  o propunere. Avem acest drept în condițiile în care PSD Buzău a avut unul din cele mai bune rezultate la alegeri”, a adăugat Ciolacu.

Imediat au urmat și răspunsurile primarului și șefului CJ Buzău.

„N-am nicio problemă. Eu îl aleg pe domnul Neagu să fie candidatul PSD Buzău”,  a spus Toma, aflat astăzi într-o dispoziție foarte bună. Citiți AICI ce a spus astăzi Toma despre Neagu


„Nu, eu consider că dacă PSD Buzău va avea un candidat acesta trebuie să fie Marcel Ciolacu. El e mai potrivit, e președintele organizației”, a răspuns politicos Neagu.

Citește și articolul: Ciolacu l-a criticat pe Tescaru. „Cu lucrul ăsta nu pot fi de acord”

Până sâmbăta viitoare când va fi congresul național, pesediștii buzoieni vor hotârî cu cine vor ieși la înaintare.

Trebuie precizat și că Ciolacu a anunțat azi că a depășit diferendul cu Liviu Dragnea și că relațiile dintre cei doi sunt acum prietenești.

Mai mult, Ciolacu a anunțat că organizația Buzău îl va vota pe Liviu Dragnea pentru un nou post de președinte al PSD.

Citește și articolul: Ciolacu a vorbit azi despre șoseaua de peste dig dintre Mărăcineni și V. Pașii: „S-a pornit o licitație”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ciolacu: „Voi alege dintre Toma și Neagu”. Iată ce au răspuns cei doi!

 • Nu ni-i luați pe dl.Toma și dl.Neagu de la Buzău .Au făcut atâtea lucruri bune pentru oraș .Personal ,aș vrea ca dl Ciolacu să candideze la București .Ne poate ajuta mai mult de acolo ,mai ales că are și experiență .

  Răspunde
 • Domnule Adrian ! Vorbiți serios ? Eu nu pot crede că existați . Nu cred ! Așa ceva NU EXISTĂ ! Obediența, cretinismul, și neam prostia are totuși limite, indecente ce-i drept, dar are.

  Răspunde
 • Adriane, dacă vrei să fii ironic trebuie să și nițel creier. A candida pentru o funcție în conducerea unui partid nu înseamnă a ți-i lua cineva pe respectivii candidați de la Buzău și să ți-i ducă să administreze Bruxellesul sau Parisul. Intenția publicării știrii este ideea de schimbare la conducerea PSD Buzău sau de continuare cu Ciolacu. Se pare că Toma a avut curajul de a sugera înlocuirea lui Ciolacu cu Neagu. Sau să-i facă să se bată un pic cap în cap. Ori, la înțelegere cu Ciolacu, săi smulgă lui Neagu promisiunea că nu va unelti împreună cu ceilalți președinți de județe contra realegerii lui Ciolacu în funcția de vice președinte PSD național. Eu, merg pe ultima. Tu nu poți merge nicăieri fiindcă, în afară de mici răutăți, la altceva nu te duce capul.

  Răspunde
 • Hotii i-si impart ciolanele.Regretabil ca Ciolacu cel zeflemist dintr-un golanas de 2 lei de cartier sa ajunga asa de sus.Cred ca Neagu este un om bine pregatit un om cu care ai ce vb. in comparatie cu zambetul zeflemist al golanasului Ciolacu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.