Ce spune Ciolacu despre moțiunea împotriva guvernului Dăncilă

„Moțiunea NU TRECE!”, titlul postării de azi de pe facebook a deputatului Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău.

Șeful Camerei deputaților susține că deși liderul PNL, Ludovic Orban, se laudă că deține semnăturile necesare trecerii moțiunii, la vot va fi altceva.

„În următoarele zile vom asista cum opoziția formată din CINCI partide se va strădui să treacă o moțiune de cenzură. Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici măcar o schiță, un minim proiect în situația (puțin probabilă) în care vor ajunge la guvern. Știe cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! NU! Tot ce vor e să dărâme și atât!

Îmi este greu să înțeleg cum vor decurge întâlnirile între: Orban, Barna, Ponta, Tomac și Hunor, oameni cu viziuni diferite, unii de stânga, alții de dreapta, fără niciun program de guvernare. Fără nici un plan.

În postarea de pe facebook, Ciolacu a ales o fotografie cu Orban, Barna, Ponta și Tomac

Nu cred că va trece nici acestă moțiune de cenzură. Oricâte perdele de fum vor mai ridica în perioada următoare, un lucru e sigur: să strângi semnături e mult mai ușor decât să convingi parlamentari să fie în sală și să voteze!

Îi vedeți, da?! Nu trece!”, susține Ciolacu.

Deocamdată nu se știe când va fi depusă moțiunea împotriva guvernului Dăncilă. Pentru trecerea moțiunii e nevoie să fie votată de 233 de senatori și deputați.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce spune Ciolacu despre moțiunea împotriva guvernului Dăncilă

 • D-le CIOLACU, si noua, astora care mai stim sa gandim, PSD-isti sau nePSD-isti, ne-a fost imposibil sa intelegem ce-a fost in capul dvs de ati putut pune in listele acelea de candidati la Senat / Camera Deputatilor si specimene neserioase de cea mai proasta reputatie!
  Precum acea beizadea cu parul prins in coada, care se crede vreun “Brad Pitt” de Ramnicu-Sarat, sau super-controversatul director adjunct al Hasdeului care nu-i mai ajunge ciolanul de director, nici cel de consilier local, l-ar mai vrea si pe cel de parlamentar!!! Si eventual, maine-poimaine, sa va dea pe insusi dvs la o parte si sa va ia el locul, daca ar putea!
  Cu de-alde de’astia, PSD-ul se duce dreacului de tot, d-le CIOLACU!

 • Psd va fi zdrobit la alegerile din toamna.
  Si atunci vom vedea cu ce se va mai lauda Ciolacu.
  Alooo Ciolacule ?!?ce se mai aude de centura de pe dig? parca te laudai Ciolacule ca in nu stiu ce an se va face! este maxima nevoie de ea. Orasul Buzau este full de masini care in orele de varf este aproape paralizat. Oare nimeni nu observa asta???

 • Am mai vazut coalitii ciudate in istoria postdecembriste. Defuncta USL ce alianta a fost? Nu stanga cu dreapta au facut alianta? Acum, ar trebui ca PSD sa-si duca mandatul pana la capat. Asta pentru ca sa mai scada in preferintele electoratului pana in 2020.

 • Ciolacule,tremura izmenele pe tine ca iti pierzi ‘fonctia’?Eu ,pariez pe ‘marete realizari PSD-iste’ ca o sa va duceti de-a berbeleacu.Tu crezi ca s-a eternizat manipularea si prostia in politica? Chiar nu stii ca lumea nu mai da suporta PSD? Mic ai fost,mic esti si mic o sa ramai ca ‘politician’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.