Citește aici mesajul adresat de Viorica Dăncilă seniorilor României

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Citește aici mesajul adresat de Viorica Dăncilă seniorilor României

  • Ai trecut la o fază superioară Auraş ori asta a fost comanda? Despre domnul presedinte Dragnea, vorba doamnei susmentionate, nimic-nimic?

  • Mi-au dat lacrimile…
    Îmi doresc să fiu senior, iar Veorica să ajungă președinte…

  • Draga Veorica,mesajul tau ar fi unul de bun simt (chiar daca e plin de demagogie populista) daca nu ar veni din partea unei……..PSD-iste.Si cum multe din ‘produsele politice’ PSD-ist s-au dovedit in toata democratia asta infractionala pe care ati creeat-o de 30 de ani incoace foarte toxice,nici daca ai fi Ioan Gura de Aur nu te mai crede lumea,Veorico. Daca aveai coloana vertebrala ,nu ai fi devenit o ‘rama ‘ in fata ticalosilor de felul lui Dragnea si a acolitilor acestuia. Poate ca tu nu stii sau te faci ca uiti ca multi dintre copiii si nepotii seniorilor pe care vrei ‘sa ii imbrobodesti’ cu vorbe mieroase au luat calea exilului si pribegesc pe meleaguri straine ei pentru a isi putea ajuta parintii si bunicii(SENIORII ) pe care i-au umilit si batjocorit atata amar de vreme fostii sau actualii tai colegi de partid din PSD. Veorico, daca mai ai un pic de mandrie personala si de demnitate,de moralitate si verticalitate,ar trebui sa te retragi urgent din politica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.