Ciudățenie. Băiețelul și bunica au, mama nu

Cazul 60 este un scoțian de 32 de ani căsătorit cu o buzoiancă.

Cei doi soți au venit la Buzău din Marea Britanie pe 26 aprilie, când au fost carantinați la un hotel din oraș. Sâmbăta trecută au acuzat simptomatologie ușoară, când au fost transferați la spitalul Gârlași. Testul pozitiv i-a venit mai întâi buzoiencei de 31 de ani care a fost internată luni la spitalul din Rm. Sărat. Ieri, i-a venit testul și scoțianului, astfel că familia s-a reunit în salonul de spital.

Băiețel – da, mamă – nu!

Rezultat pozitiv și pentru un băiețel de 10 ani din cartierul Dorobanți. Minorul a fost testat după ce bunica sa, de 68 de ani, a fost depistată luni ca având virusul în organism. Femeia, cu tuse și febră, a fost trimisă cu ambulanța la București, iar băiețelul – asimptomatic – internat la spitalul Rm. Sărat. De notat că mamei copilului testul i-a ieșit negativ. DSP face acum anchetă pentru a vedea cu cine s-a întâlnit băiețelul.

Cu cele șase cazuri noi de la Râmnicelu (CLICK AICI pt. detalii) în județul Buzău s-a ajuns la cifra de 61 de infectați.

Din Poștă, cartierul carantinat, n-a mai apărut de duminică seară niciun caz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Ciudățenie. Băiețelul și bunica au, mama nu

  • Cati au fost testati in Posta? De duminica si pana duminica?

  • @Anonim
    Zero! Nu a fost testat niciun cetățean, în afară de unii dintre membrii familiei de țigani infectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.