Ciudățenie. Contract reziliat deși nu mai era mult de lucru

Decizie ciudată. Contract reziliat pentru firma de construcții din Timișoara deși nu mai era mult de lucru și grădinița din Dorobanți I era gata.

Foto, viitoarea grădiniță din Dorobanți I, în vecinătatea Parcului Marghiloman

Ionuț Apostu, viceprimar Buzău: „Lucrarea nu ne aparține nouă, ci Ministerului Educației. Constructorul a înregistrat întârzieri, iar ministerul a decis rezilierea contractului. E vorba de un contract mai mare, o firmă din Timișoara se angajase să construiască 20 de grădinițe prin țară”

PROBLEMĂ. Contractul a fost reziliat, dar acoperișul nu e gata, iar iarna va veni în curând. Scândurile pentru acoperiș sunt în curte.

Mai multe despre cazul grădiniței din Dorobanți I puteți afla din Jurnalul Campus TV – CLICK AICI.

Grădinițe, Buzău. E și o veste bună

Grădinița din Dorobanți, începută anul trecut, e aproape de a fi depășită de grădinița de pe Aleea Parcului începută în iulie 2020.

Aici lucrează câteva zeci de muncitori vietnamezi. Aceștia trag tare pentru a preda obiectivul încă de la primăvară Primăriei Buzău.

Firma care face grădinița din spatele Școlii nr. 15 va deschide zilele următoare un alt șantier în Buzău. Pe str. Col. Buzoianu se va face anul viitor o creșă de 60 de locuri.

Proiect, viitoare creșă. Investiție de 1,3 mil. € – fonduri europene.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Ciudățenie. Contract reziliat deși nu mai era mult de lucru

  • Habar n-am cine-i firma constructoare a noii anexe a Grădiniței nr. 4 din Aleea Parcului – Crâng – dar se observă cu ochiul liber cum lucrările avansează în fiecare zi, inclusiv sâmbăta ! Lucrurile au mers șnur încă din faza de decizie-finanțare-proiectare-execuție și este reconfortant să vezi că atunci când se vrea se pot face obiective edilitare solide și frumoase …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.