Ciudățenie! În loc să scadă, numărul mașinilor a crescut! Trafic infernal pe Bd. Unirii


Ciudățenie! În loc ca numărul mașinilor să scadă, așa cum erau previziunile, acesta a crescut!

Se întâmplă de o săptămână. Coloana de mașini de pe Bd. Unirii s-a mărit spre disperarea buzoienilor (și nu numai) care vor să ajungă în zona centrelor comerciale sau înspre podul de la Mărăcineni.

„Ce e greu a trecut. De acum va scădea traficul.  Vor fi mai puține mașini. Nu mai sunt elevii din Mărăcineni și V. Pașii care învățau la Buzău la care se adaugă buzoienii plecați în vacanță la mare sau la munte. Până la sfârșitul lui august, când va fi din nou trafic, se va termina podul și de atunci se va reveni la normal”.

Aceasta era așteptarea logică a celor de la Drumuri Naționale și a Poliției Rutiere.

Numai că de o săptămână pe teren lucrurile stau exact pe dos.

Sunt și mai multe mașini, pe ambele sensuri, dar și pe Șoseaua de Centură (la această oră coloana a trecut de rondul de la Dedeman!).

O explicație a încercat viceprimarul Ionuț Apostu:

„Eu mă așteptam. E din cauza concediilor. Bd. Unirii se aglomerează din cauza celor aflați în tranzit prin Buzău și care nu folosesc Șoseaua de Centură. Sunt atât cei care pleacă în vacanță în Moldova, cât și cei care se întorc de la mare”.

În cazul în care dvs. – cititorii – aveți și alte explicații văr rugăm se le postați în comentarii mai jos.

Deschiderea podului e programată pentru sfârșitul lunii august când traficul ar urma să revină la normal.

UPDATE:

Avem explicația. Un cititor bine informat ne-a precizat că de vină e viitura de pe râul Buzău care a dislocat podul de tuburi de la Stăncești – Vadu Pașii. Joi seara, viitura a luat tuburile și le-a dus câteva sute de metri în aval. Acum se poate observa cel mai bine importanța acelui pod de tuburi și faptul că pe acel drum de la balastieră era traficat de sute de mașini pe zi!

loading...

11 comentarii la „Ciudățenie! În loc să scadă, numărul mașinilor a crescut! Trafic infernal pe Bd. Unirii

 • Lucrati fratilor la pod in schimburi si ziua si noaptea cu multi oameni nu cu patru

 • Este un nod important .luati masuri domnu Toma

 • Este strigator la cer….bataie de joc…..nu mai stim cum sa o numim!

 • Trebuie bagat in reparatii celalalt pod…. s.a umplut de gropi si denivelari !!

 • Doar la Buzau se poate intampla….orasul sobolanilor rosii….

 • E mult mai simplu… Apa a dislocat podurile din tuburi…

 • explicatia ca nu o iau pe centura cei care tranziteaza orasul este una fara creier… pai si daca o iei pe centura tot acelasi pod in reparatii trebuie sa treci; si ai 2 posibilitati ori o iei pe centura si trebuie sa stai si dupa camioane, iar coada este pana dincolo de Dedeman sau o iei prin oras, unde daca ai noroc coada este pana la clubul politistilor. Poate daca tot s-a mutat trecerea de pietoni de la Carrefour spre pod, poate s-ar impune un semafor cu temporizator + un bec care sa evidentieze corect trecerea de pietoni, care si asa este galbena. pana acum pe acea trecere noaptea era sa fac 2 accidenta din cauza iluminatului precar.

 • Aplicati metoda lui Ceausescu. Masinile cu nr. dr BZ. sa circule de luni pana joi o zi nr. cu sot, o zi nr. fara sot. Se va reduce astfel la jumatate nr. de masini in trafic.

 • consecinta legilor cretine, date de ciuma rosie,referitor la transportul in comun ,in urma carora daca esti prins cu un strain in masina ,te poti alege cu o amenda de minim 5000 de lei,ptr transport ilegal de persoane si evaziune fiscala.Nu era mai bine ca navetistii sa se grupeze cate 4-5 si sa mearga toti cu o singura masina ??Dar asa se petrec lucrurile intr-o tara condusa de idioti !!

 • „Condusă de idioți” aleși de oameni inteligenți, harnici, cinstiți și patrioți?!

 • bukk, vorbesti prostii. Nu risca nimeni amenda 5000 lei ca se duce la serviciu cu colegul de munca.
  Risca aia care fac taximetrie si transport de persoane ilegal, pe bani. Majoritatea fiind aia care lucreaza pe la firme care le ofera masini gratuite in scop de munca, iar ei ca sa isi umfle veniturile fac si taximetrie cu ele cand ies din oras, ca doar nu fac pe banii lor, fac pe banii firmei, ca ea plateste si motorina, si taxele, si impozitele, si rovignieta, etc….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.