„CJ Buzău e dispus să se asocieze cu primăria pt. a duce Gloria în A!”

E o ofertă bombă pe care Emanoil Neagu a făcut-o primarului C-tin Toma.

„Noi, CJ Buzău, suntem dispuși să ne asociem cu Primăria Buzău pentru a finanța împreună echipa de fotbal Gloria Buzău. Vrem să facem o bucurie microbiștilor buzoieni și să ducem Gloria în „A”. Împreună, Primăria și Consiliul Județean putem ține echipa de fotbal în prima ligă”, a anunțat Emanoil Neagu.

Prin oferta făcută lui Toma, Neagu răspunde și dorinței lui Marcel Ciolacu, șeful PSD Buzău susținând același lucru. Că Primăria și CJ Buzău ar trebui să se asocieze pentru a promova Gloria în prima ligă.

Ca instituția CJ Buzău să se poată asocia cu Primăria Buzău ar trebui ca echipa de fotbal să se desprindă în pauza competițională de restul clubului Gloria și să găsească formula juridică potrivită.

„Dacă nu vom putea realiza acest proiect, CJ Buzău își va accentua susținerea financiară înspre Metalul Buzău pentru a promova Metalul în „B”. Sunt acolo la Metalul oameni care merită asta, precum sponsorul, domnul Benga, nea Gigel Guiu și alții”, a adăugat Neagu.

Neagu în ie, la meci la Metalul

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la vară în fotbalul buzoian, Toma și Neagu fiind favoriți în a-și prelungi mandatele de primar, respectiv șef al CJ Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„CJ Buzău e dispus să se asocieze cu primăria pt. a duce Gloria în A!”

 • Asta este concretizarea zicalei care afirma ca legea este o bariera pe sub care trec cateii, peste care sar dulaii si de care se impiedica boii. Boii, adica noi, aia care dam bani prin impozite si taxe atat la judet, cat si la municipiu.
  Domnule Neagu, pe noi, boii, ne-ai intrebat daca suntem de acord ca banii sa fie cheltuiti in felul asta? Faceti si dvs un referendum local pe aceasta tema, ca legea va da voie…

 • Au terminat de asfaltat craterele din oras si judet si nu au unde baga bani mai marii Buzaului!
  inca sunt localitati fara apa potabilă (curenta), sa nu mai zic de canalizari (se stie f clar ca pe la Beceni,Arbănași dejectiile sunt eliberate direct in râul Slănicului…
  Oameni buni faceti ceva pt populatie. Nu mai aruncati bani inutil!
  Sustineti sportul atunci cand restul sunt puse la punct. Nu cheltuiti banii publice aiurea.
  Multumesc reporterului pt postarea integrala a articolului!

 • Bă voi sunteți seriosi ? De asta duce lipsa Buzăul, de tocat bani pe fotbal, s-au terminat toate proiectele si asta era ultimul?

 • Pe bune?! CJ Buzău a asfaltat toate drumurile județene, a băgat canalizare, apă potabilă și gaze în toate localitățile, pentru a putea investi bani în fotbal? Nu!!!
  Parcă dl Neagu se plângea că bugetul CJ Buzău este mai mic anul acesta. Renunță la investiții și alocă bani pe activități sportive?

 • Poate face si o trupa de gladiatori romani daca tot nu a finalizat vreun proiect

 • Cu această ocazie imi doresc sa iasă sefă la CJ doamna Carmen Ichim. Pr această cale ii doresc maxim succes.
  Multumesc pt postarea mesajului domnule reporter

 • Offf…rău dacă face …rău ca nu face ! Sa recunoaștem ca Buzăul e pe drumul cel bun și mulțumită oamenilor ăstora s-au făcut lucruri incredibile comparativ cu ce se întâmpla in țara. Banii aceia dacă se vor aloca, e clar ca au existat consultări.

 • Don Primarele lasa glumele cu sportul pe bani nostri.E de ajuns hanbalul de “lux”. Sa faceti sport pe bani vostri ca nea Becale ca nu pt. asta va ales poporul. Sunt atatea de facut in oras. Nu va apucati de glume inainte de alegeri ca PSD risca sa nu mai fie atat de sus ca in ’16.

 • Gloria nu o sa intre niciodata in Liga 1 pentru ca nu se vrea . SIMPLU , cei de la Primarie stiu de ce !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.