CJ Buzău i-a premiat azi pe olimpicii Buzăului, elevi și profesori. Iată câți bani s-au acordat pentru premiile I, II și III

Ca în fiecare an, CJ Buzău și-a onorat și astăzi promisiunea de a-i premia pe olimpicii (atât la învățătură cât și la sport) din județul Buzău (ciclul liceal).

În sala de ședințe a CJ Buzău au fost invitați 28 de elevi merituoși, cărora li s-au adăugat 24 de profesori și antrenorii lor.

Aceștia din urmă au fost mai puțini întrucât unii dintre ei au avut mai mulți elevi premiați.


Atât elevii, cât și dascălii lor, au primit câte 600 de lei pentru premiile obținute la olimpiadele internaționale, câte 500 de lei pentru locul I la o olimpiadă națională, 400 de lei pentru locul 2 și 300 de lei pentru premiul 3.

Chiar dacă unii profesori sau antrenori au avut mai mulți elevi premiați, au încasat un singur premiu, pentru cea mai bună performanță obținută.

„În primul rând, vreau să vă felicit, stimaţi elevi şi profesori, pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele naţionale şi internaţionale. Prin muncă asiduă, prin perseverenţă şi multă disciplină aţi reuşit să aduceţi judeţul Buzău atât pe podiumul sistemului de învăţământ românesc, cât şi pe cel internațional. Rezultatele voastre ne reconfirma tuturor faptul că judeţul nostru dispune de o resursă umană valoroasă, foarte bine pregătită, capabilă să susţină, pe viitor, dezvoltarea acestuia în toate domeniile. Consider că există la Buzău învăţământ de calitate, ceea ce se datorează atât copiilor dornici să înveţe, dar şi dascălilor foarte devotaţi, iar rezultatele voastre vin să întărească această convingere”, a spus Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Premii speciale au primit Ionel Banu, directorul Colegiului Hasdeu, instituția cu cei mai mulți olimpici, și elevul-scriitor Petruș Dinu pentru premiul obținut la olimpiada internațională de lectură.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.