CJ Buzău organizează „Decembrie Magic”. Vezi AICI lista tuturor evenimentelor

Consiliul Județean Buzău organizează și anul acesta, în luna decembrie, o serie de manifestări, prilejuite de sărbătorile de iarnă, reunite sub denumirea ”Decembrie Magic”.

Programul evenimentelor este următorul:

 • 1 Decembrie – Ziua Națională a României

          Consiliul Județean Buzău va oferi buzoienilor și în acest an, cu ocazia Sărbătoririi Zilei Naționale a României, o masă tradițională pentru un număr de aproximativ 1000 de beneficiari din cadrul Căminelor de bătrâni din județul Buzău precum și persoanelor adulte cu handicap instituționalizate  . Meniul este format din: o portie de sarmale, carnați,mamaliguță și desert. De asemenea, pe 1 decembrie Consiliul Județean Buzău va oferi buzoienilor cocarde și stegulețe.

 • Pe data de 1 Decembrie -ora 17.00 va fi aprins iluminatul festiv din parcul Centrului Muzeal I.C. Brătianu, Tunelul din fața Consiliului Județean Buzău și cel de la Muzeul Județean. La eveniment sunt așteptați copii din județul Buzău precum și copiii din cadrul Centrelor de plasament.  
 • In perioada 1-23 decembrie in intervalul orar 14.00-19.00 în parcul din curtea Centrului Muzeal I.C. Brătianu va fi organizat un Târg de Crăciun de unde buzoienii pot achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.
 • Pe 5 decembrie în parcul din Stațiunea Sărata Monteoru – ora 17.00  copiii vor primi cadouri de la Moș Nicolae. Seara se va încheia cu magia unui foc de artificii.
 • În ziua de 6 decembrie copiii vor primi cadouri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, unde sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru pentru copii ”Punguța cu doi bani ”, prezentat în două serii, începând cu ora 10.30 și 12.30. Înscrierile se realizează la sediul Teatrului George Ciprian, în limita locurilor disponibile.
 • În zilele de 19, 20, 21 și 22 decembrie, între orele 09.00 – 12.00, magia ajunge din nou la Muzeul Județean Buzău, unde prichindeii vor putea lua Micul dejun cu Moș Crăciun. Înscrierile se realizează la sediul Muzeului Județean Buzău, în limita locurilor disponibile.
 • Pe 22 decembrie, ora 18.00 buzoienii sunt invitați să participe la un  «Spectacol muzical  Magic Christmas Jazz/ Craciun magic cu Jazz susținut de Bucharest Jazz Orchestra. Intrarea este gratuită, pe bază de invitație, ce poate fi obținută de la Teatrul George Ciprian, în limita locurilor disponibile.
 • Anul acesta, Moș Crăciun vine la Centrul Muzeal I.C Brătianu! Pe 21 decembrie, ora 16.00, toți copiii sunt invitați să participe la întâlnirea cu Moș Crăciun, când ne vom bucura de un concert de colinde susținut de Cornelia și Lupu Rednic. Copiii vor primi cadouri, se vor întâlni  cu personajele lor preferate și pot admira un foc de artificii deosebit.
 • La fel ca în fiecare an, readucem magia și în inimile copiilor din instituțiile subordonate Consiliului Județean Buzău. În data de 14 decembrie Moș Crăciun va poposi la Spitalul Județean Buzău și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, copiii vor primi dulciuri și jucării.

Anul acesta, Moș Crăciun va oferi copiilor din județul Buzău 12.000 de cadouri.

loading...

6 comentarii la „CJ Buzău organizează „Decembrie Magic”. Vezi AICI lista tuturor evenimentelor

 • Iar ne umple Emanoil de cocarde! Slava CJ!

 • Niște drumuri județene magice când face tov. Neagu? Sau dacă se asfaltează toate nu mai sunt bani de tocat pentru firmele de partid an de an pentru pietruirea acestora?

 • Tunulețe date pentru „bani de sărbători”!! Simplu! Cică…criză, facturi mari la energie, economii, buget mic…praf în ochi, vorbe pentru fraieri, vrăjeală ieftină care ține, având în vedere nivelul de educație și înțelegere al „boborului”!

 • …în care piață se va amplasa bradul de crăciun anul acesta?….

 • În Piața Centrală…
  Decât să se taie câte un brad in fiecare an, nu mai bine se planta un brad în fața primăriei? Dar, la câți copaci se taie, ce mai contează încă unul…

 • de ce asa de greu sa se planteze un brad, pe care sa-l foloseasca an de an?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.