CJ Buzău sare în ajutorul ISU și al buzoienilor. Iată ce achiziții s-au făcut!

Astăzi, la predarea ștafetei conducerii ISU Buzău, între Dănuț Nicolae și Viorel Găvăneanu, Emanoil Neagu a anunțat că instituția pe care o conduce a achiziționat trei echipamente specifice care vor fi date spre folosință salvatorilor buzoieni.

„Da, e un ajutor normal pe care îl dăm, e înspre binele buzoienilor. Vorbim aici de o șenilată, de un scaun bariatric și de o cameră de termoviziune. Toate trei echipamentele ne-au costat 2,4 miliarde de lei vechi. Cu siguranță, cu ajutorul lor se vor salva vieți”, a anunțat Neagu.

Scaunul bariatric va fi folosit în misiunile de salvare a persoanelor supraponderale, iar cu ajutorul camera video vor putea fi vizualizate persoanele rămase într-un imobil aflat în flăcări.

Șenilata cadou de la CJ Buzău se adaugă celei pe care ISU Buzău o avea deja în dotare, astfel că acum se vor putea efectua acțiuni multiple.

Șenilata și remorca au costat 1,83 miliarde de lei vechi,  camera de termoviziune 208 milioane de lei vechi, iar scaunul bariatric 39 de milioane.

loading...

3 comentarii la „CJ Buzău sare în ajutorul ISU și al buzoienilor. Iată ce achiziții s-au făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.