Claudiu Constantin, singurul primar USR din județul Buzău, s-a alăturat echipei PNL

Știrea zilei din politica buzoiană. Azi, primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, a anunțat că a renunțat la USR pentru a se alătura PNL Buzău.

FOTO, azi, Lopătari. Deputatul Avrămescu, senatorul Pufu, prefectul Țiclea și primarul din Vadu Pașii au mers azi la Lopătari pentru a se fotografia alături de noul primar PNL

Comunicat PNL Buzău: „Pentru noi, comuna Lopătari a reprezentat, încă de la preluarea organizației, una dintre localitățile importante, preocupându-ne de locuitorii acesteia și problemele locale. Este o comună frumoasă, cu un mare potențial turistic datorită fenomenului natural „Focul viu”, care este localizat în satul Terca, un loc ce trebuie valorificat prin proiecte de dezvoltare locală. De astăzi, împreună cu primarul și consilierii noștri locali, vom lucra în echipă pentru armonizarea deciziilor la nivel local și pentru a dezvolta proiecte benefice pentru comunitatea locală”.

Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari: „Este o zi importantă pentru noi, aici la Lopătari. Încercăm să ne unim forțele pentru a crea o administrație performantă. Avem destul de multe provocări la orizont în comuna Lopătari și mă bucur că împreună cu echipa Partidului Național Liberal pe care le vom ataca cu incisivitate, așa cum am început deja. Eu sunt convins că în această mare echipă vom avea și rezultatele dorite. Oamenii de aici, ca și în celelalte comune din județ, au așteptări, au nevoi care trebuie acoperite, nevoi pe care noi le știm foarte bine și ne propunem ca împreună să le acoperim în cât mai mare măsură. Sunt entuziasmat de această nouă echipă și sunt convins că interesul nostru comun aici la Lopătari va fi indeplinit și vom avea împreună rezultatele dorite de ambele părți.”

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: „Începând de astăzi, primarul Claudiu Constantin se alătură echipei Partidului Național Liberal Buzău, se alătură proiectului pe care noi îl avem aici la Lopătari și consilierii nostril vor susține proiectele primarului, proiecte benefice pentru comunitatea locală. Proiectul nostrum vizează ca în 2024, în comuna Lopătari, să avem primar liberal, vizează ca fața comunei Lopătari. Îi urez bun venit lui Claudiu alături de noi și sunt convins că vom face treabă bună împreună.”

Vlad Mircea Pufu, senator PNL Buzău: “Încep prin a-l felicita pe Claudiu pentru decizia luată. Comuna Lopătari a făcut parte din proiectul nostru încă de la început pentru este o comună puternică, este o comună frumoasă, cu un potențial turistic extraordinar. Orice acțiune politică din admnistrație, din primărie, trebuie sa fie armonizată cu consiliul local, iar asta să se facă doar în beneficiul locuitorilor. Sunt foarte bucuros pentru că în comuna Lopătari vom încerca să creștem, de acum încolo, și o organizație mult mai puternică, iar domnul primar cu siguranță va spriji așa cum și noi îî vom sprijini proiectele dânsului. Totodată vă asigur că toată expertiza pe care noi o avem în zona administrativă o vom pune la dispoziția lui Claudiu, astfel încât comuna Lopătari, în doi ani, să arate așa cum merită iar locuitorii de aici să se bucure de comuna lor pentru că este o comună cu potențial.”

loading...

6 comentarii la „Claudiu Constantin, singurul primar USR din județul Buzău, s-a alăturat echipei PNL

 • A ramas Soros fara banuti? Ce se intampla?
  Daca as avea bani multi, as cumpara si eu 2-3 politicieni de-astia, i-as tine in casa pe post de clauni, sa amuz oaspetii. I-as pune sa faca scamatorii. Nu cred ca exista mai jos pe scara umana decat astia. Poate doar cu avocatii concureaza putin pentru locul cel mai de jos.

  Răspunde
 • … politica în ziua de azi înseamnă ciolan!…ce doctrină, ce principii?…totul e o șmenozeală!…. și bizonul se duce să voteze, cică își exercită un drept!….

  Răspunde
 • Pai cine ii mai voteaza? O treime din populatie, iar din treimea aia, multi sunt membri, simpatizanti sau oameni care beneficiaza intr-un fel sau altul de furaciunea si influenta partidelor. Plus ceva batrani senili care sunt pacaliti la televizor. Oamenii normali nu voteaza, isi dau seama ca toti sunt niste haite de hoti.

  Răspunde
 • Mai rea decât politica este lipsa ei.

  Răspunde
 • La urmatoarea poza il ajuta partidul si va avea si el o haina in spate.

  Răspunde
 • Ii pune partidu si o haina in spate, ii baga si 50 lei in buzunar la haina aia, stai linistit ca de-aia e partid, sa aiba grija de oameni. De oamenii lor, sa fiu mai complet.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.