Clip viral filmat la Buzău! Peste 300 de mii de vizualizări!

Femeia din imagini a fost făcută de râs în toată țara.

„Doamna” a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce descărca gunoiul din al său Volvo V40 (preț 25.000 €!) lângă terenul de fotbal din satul Aldeni (Comuna Cernătești).

Clipul a devenit viral și a strâns într-o zi 5,7 mii de distribuiri și, atenție, peste 300 de mii de vizualizări pe facebook.

Cei care au urmărit clipul solicită Primăriei Cernătești identificarea proprietarei, amendarea drastică și returnarea încărcăturii.

loading...

4 comentarii la „Clip viral filmat la Buzău! Peste 300 de mii de vizualizări!

  • Ma mir cum n-a orbit camera cu refleziile luminoase din chelia ei. Identificarea nu pune nicio problema, numarul masinii se vede clar. Adevarul este ca o asemenea nesimtzita nu ar trebui sa scape nesanctzionata……[Leo]

  • Cum îi poți spune “doamnă” individei ăsteia care s-a dezonorat prin gestul său? Cred că este o “doamnă dă București” după numar, cu o educație precară, altfel nu se explică această atitudine de neam prost. Să sperăm că amenda este fooooarte mare, să-i iasă pe nas nesimțirea. Bravo d-lui primar, așa trebuie dat exemplu cu astfel de oameni.

  • De ce in alte tari, gen Elvetia, daca ai aruncat si un chistoc de tigara, esti amendat drastic si faci munca in folosul comunitatii? De ce in alte tari se poate si la noi nu se poate? De ce alte tari sunt in fata noastra cu zeci de ani, iar tara aceasta este inca in primitiv. E trist ce se intampla in tara noastra. Sper ca acest specimen, ca nu ii zic “doamna”, sa primeasca o amenda incat sa isi vanda masina sa o plateasca. Cei de la mediu si politia sa se deplaseze la ea si sa ii dea amenda inca sa o usture si sa nu se mai duca, ca un zombie chel si sa arunce aceste gunoaie in natura.

  • Hera o duamna cu Vuolvo, da Bucale, la Aldeni. Hatata stie, hatata fasi, bre.
    De altfel, cred… (de fapt, nu cred, sunt sigur !) ca avea aur pe toate membrele superioare, cand eleganta arunca gunoiul in drum, din a sa limuzina :::))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.