Clipul serii. „Mulți m-au felicitat și rugat să-i las nițel și pe ei”

A fost remarcatul serii de revelion din centrul Buzăului.

După focul de artificii, și-a început recitalul deodată cu Carla’s Dreams.

„Mulți buzoieni mi-au spus aseară, „bravo”! Atât pentru că încerc să păstrez tradiția, dar și pentru că am arătat că se poate pocni mai puțin periculos, fără riscul ca petarda să te lase fără degete ori vedere. Au fost și o grămadă de buzoieni, care și-au adus aminte de copilărie și m-au rugat să-i las și pe ei nițel”, ne-a spus Sava Tudorache, un militar de 52 de ani.

Biciul de aseara, pe parchet în sufragerie

„Am învățat să pocnesc din bici în copilărie, la Begu, Pănătău. Acum stau la bloc în Micro XIV, pe aceeași scară cu tatăl dnului Zoican de la UPU. Și lui Adrian îi place să pocnească din bici. P-ăsta, de-acum, mi l-am făcut singur. Am pocnit cu biciul în anii trecuți și la București, unde am lucrat vreo 25 de ani la o unitate militară de acolo”, a adăugat eroul serii.

În curtea casei părintești de la Begu

Tot la Begu, Pănătău, a învățat cu biciul și Adrian Zoican, șeful de la UPU. Aseară n-a trecut pe la Primărie, dar n-a scăpat prilejul în ajunul Crăciului în fața Consiliului Județean:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.