Clonț pe viață, Naum 20 de ani!

Sentință neașteptat de severă primită azi de complicii lui Cosmin Dan în dosarul de incendiere a Valentinei Nica (nenorocire petrecută cu fix 5 ani în urmă).


Radu Clonț, cel care a adus benzina, și conform martorului Antonio Măcelaru l-a îndemnat pe Cosmin Dan („ia benzina și dă-i foc. Apoi i-a dat și bricheta”) a primit închisoare pe viață pentru complicitate la omor + 7 ani pentru distrugerea apartamentului. După contopirea pedepselor rămâne cu închisoare pe viață (după 20 de ani poate cere liberarea).


Alexandru Naum, cel care a condus mașina cu care s-a adus benzina și a urcat alături de Clonț până la ultimul etaj, unde locuia Valentina, a primit 20 de ani în total: 19 pentru complicitate la omor și un an pentru distrugere.Dispoziția publicată pe site-ul Tribunalului Buzău poate fi citită integral AICI.

Sentințele sunt pe fond, cei doi mai au dreptul la recurs. Sunt deja păreri că decizia judecătorului de la Buzău va fi îmblânzită în cazul lui Clonț, cel puțin, la apel, întrucât e ciudat ca un complice să primească mai mult decât făptuitorul.

Cosmin Dan, cel care i-a dat foc fetei de 19 ani, fosta sa prietenă, a primit 24 de ani (omor cu cruzimi), din care a executat deja 5. Pentru bună purtare, piromanul ucigaș ar putea ca peste 11 ani , când va fi ispășit două treimi din pedepasă să ceară liberarea condiționată.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Clonț pe viață, Naum 20 de ani!

 • În sfârșit o decizie justă, felicitări! Criminalii și ajutoarele lor nu trebuie lăsați în libertate…asemenea cruzime, să aduci benzina cu care știi pentru ce o va folosi este mai rea decât crima în sine…

  Răspunde
 • Face recurs,umbla vedeta de tacsu pe la instante și ia vreo 4 ani.O sa vedeti

  Răspunde
  • Cam greu de la închisoare pe viata + 7 ani sa se ajungă la 4 ani

   Răspunde
 • Severă! Imbecilii au luat o viață! Nu se mai poate repara cu nimic. Mult trâmbițata civilizație este o mizerie. O viață luată ar trebui pedepsită tot cu viața.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.