Coadă, acum, la Sala Sporturilor. Se distribuie invitațiile

Imaginile au fost realizate în urmă cu doar câteva minute la Sala Sporturilor din Buzău.

Se distribuie invitațiile pentru Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble.

„Da, mai avem invitații. Cei interesați trebuie să vină cu cartea de identitate. Se distribuie o invitație de două persoane pentru fiecare buzoian care stă la rând”, au informat doamnele de la ghișeu.

Spectacolul, intitulat Vienna Crystal Christmas, va avea loc joi seară (19.12.2019) și va fi al treilea an consecutiv în care muzicienii vienezi vor concerta la Buzău.

Pe langa ritmurile fermecatoare ale muzicii clasice, programul concertelor cuprinde capodopere ce apartin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor precum Johann Strauss I si II, Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, precum si celebrele teme de Craciun compuse de Johann Sebastian Bach.

Serile muzicale vor fi completate de recitaluri extraordinare sustinute de invitati speciali, soprane, tenori si corp de balet, artisti de notorietate nationala și internationala.

Primul spectacol a avut loc miercuri la Brasov , al doilea la Cluj-Napoca, iar aseară la Sibiu. Urmează Targu Mures (14 decembrie), Arad, Filarmonica de Stat (15 decembrie), Rm. Vâlcea Filarmonica Ion Dumitrescu (16 decembrie) si Opera Nationala Romana Bucuresti (18 decembrie).

Ultima reprezentație va fi joi, 19 decembrie la Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.