Coborâre într-o fântână îngustă și adâncă. Misiune de succes

El este salvatorul zilei la Buzău.

Sorin Stancu, plutonier major la ISU Buzău, a coborât azi-dimineață până la fundul unei fântâni adânci și înguste. Apelul la 112 s-a făcut din satul Cândești, comuna Vernești.

De acolo a fost scoasă – în viață – o capră.

Animalul a fost predat – în stare bună de funcționare😀 – proprietarilor, printre care și câțiva copii care s-au bucurat mult pentru salvarea animalului.

Stancu Sorin este unul din cei mai experimentați membri ai echipei de căutare-salvare ai subunității din care face parte, iar multitudinea de intervenții pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec, rămase blocate la înălțime sau în diferite spații, precum și pentru salvarea animalelor aflate în medii ostile vieții a dus la dobândirea unei experiențe importante în domeniu.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Coborâre într-o fântână îngustă și adâncă. Misiune de succes

  • Unu’ n-ar zice ,,bravo, mă!
    Las’ că zic eu: Bravo, felicitări ca ai suflet bun si esti pregatit daca pica, Doamne ferește, si vreun om, acolo. Toti citesc si comentează pentru violatori, incendiatori, traficanți de copii si fete, șpagari si corupți dar de oameni ce fac lucruri ce plac lui Dumnezeu toti se jenează. Toti in noroi, că porcului, noroiul ii place. Hai sa fiti sănătoși

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.