Coco Rico sponsorizează Dunărea Brăila, deși are fermele de pui și abatorul la Buzău!

Aspectul i-a fost relevat reporterului buzoienii.ro de un suporter al echipei de handbal fete din Buzău.

Pe mâneca tricourilor echipei Dunărea Brăila apare scris Coco Rico

„Să te uiți și tu, Coco Rico e sponsor la echipa din Brăila, nu la Buzău. Cum e posibil așa ceva ? La fel, vin și întreb cum e posibil ca SCM Gloria, care are anul ăsta echipă foarte bună, să nu aibă niciun sponsor ?”, a zis fanul.

Reporterul a urmărit firul și a descoperit că suporterul are dreptate.

Coco Rico apare ca sponsor la Dunărea Brăila și în afișul de meci, dar și pe site-ul clubului – vezi foto mai jos:


În concluzie, e oarecum ciudat de ce Coco Rico, care are la Buzău fermele de pui și abatorul, alege să sponsorizeze Dunărea Brăila și nu pe SCM Gloria. Campionatul trecut buzoiencele au terminat înaintea Brăilei și o vor face și în acest an dacă Maria Gavrilă și Alina Rotaru-Pricopi își vor intra mai repede în mână.

Mai trebuie să vedem că și Ursus sponsorizează Corona Brașov sau altă echipă de prin Liga Florilor ori a Zimbrilor și apoi ne putem întreba dacă noi, buzoienii, suntem normali.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Coco Rico sponsorizează Dunărea Brăila, deși are fermele de pui și abatorul la Buzău!

 • E privatizata, si chiar daca nu era sefii puteau sa isi sponsorizeze prietenii lor, care intamplator sunt din Braila, prietenii stiu de ce: ca la baietii de la Braila se fac jocurile cu impartirea milioanelor de euro in buzunarele privatilor.
  Asa e in liga mare, in politica mare, trebuie sa stii sa imparti felia daca vrei sa primesti o felie.

 • Au abator si ferme si la Calarasi, mai au ferme in jud Prahova, Galati, etc…
  Ce e de mirare?! Halal stire.. sau pretext de reclama ?! Sunteti reporteri?!

 • Prietene, Coco Rico are fermă și siloz pe hectare întregi în Făurei, jud. Brăila. Dacă nu ajungi la un contract cu ei asta nu înseamnă că pute!
  Gloria trebuie să-și facă întâi echipă dacă vrea sponsori, nu ajunge la degetul mic al Dunării, în primul rând, și apoi… depinde cât de implicați sunt cei care conduc echipa să atragă investiții reale nu bani de buzunar!

 • Dna Aluna, ce are Coco Rico la Ianca, nu inseamna nici 10% din cifra de afaceri de la Buzău. Ca să vă parafrazez, afacerea de la Brăila „nu ajunge nici la degetul mic” al celei de la Buzău. Ca să nu mai spun faptul că de la Buzău s-a dezvoltat întreaga afacere.

 • Si atunci Domnule Tereaca de ce nu sponsorizeaza la BUZAU ??????????? E MAFIA PREA MARE AICI ???????? ,, Tin sa reamintesc ca tot ce e in jurul clubului Gloria Buzau in loc sa produca pentru club ,fac bani pentru TULPAN , ION VIOREL SI ALTII ,,, ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU SPONSORIZEAZA IN BUZAU

 • Dna. Aluna..daca Gloria nu are echipa la handbal feminin…inseamna ca nu aveti habar ce este ala handbal ! Uitati-va la cricket ! Poate-l intelegeti mai bine !

 • Ați dat cu bâta în baltă. Dacia sponsorizeaza echipa italiana Udinese, nu pe FC Argeș. Fiecare își alege partenerii de afaceri după cum se înțeleg. Ce tot vă strofocati atâta. Iar Dacia este cel mai cunoscut brand romanesc, nu o fermă.

 • Dacia sponsorizează pe Dacia Mioveni! Care e peste FC Argeș în campionat. Deci, Dacia nu prea poate fi acuzată, deși totuși brandul nr.1 în fotbalul argeșean rămâne FC Argeș. Iar pe Udinese o sponsorizează cu interesul de a-și face reclamă și a vinde autoturisme în Italia. Are noimă. Și la noi, Coco Rico poate sponsoriza pe cine dorește. Eu doar am atras atenție că nu e prea corect să încheie contracte cu echipe din alte orașe /județe și nu cu cele din orașul /județul unde are 90% din afacere.

 • Stiati ca cei de la CocoRico sustin financiar niste copii de la un liceu din Buzau sa isi faca studiile si doresc sa previna abandonul scolar? Iar dupa ce termina liceul le da posibilitatea sa isi gaseasca de munca in domeniu?
  Lucrurile astea de ce nu le vedeti?
  Rusinica pentru ca aruncati cu noroi in niste oameni care chiar se implica in comunitatea locala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.