Coliziune între camion și autoturism. Pasageră rănită

Accident produs sus pe podul de la Metalurgica.

S-au tamponat un tir de Brăila (care venea dinspre Brăila) cu un autoturism condus de o buzoianca de 42 de ani din Săgeata (se deplasa dinspre cimitirul Sf. Gheorghe înspre Brăila).

INFO IPJ Buzău: „Din primele date, în timp ce conducea un tir dinspre Brăila către Buzău, un șofer de 23 de ani din Brăila nu ar fi respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță de 42 de ani, din Sageata.

Aici se produc accidente dese întrucât prioritățile pe pod s-au schimbat. Druiul principal a devenit cel dinspre cimitirul Sf. Gheorge înspre Brăila

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturism, o femeie în vârstă de 62 de ani, din Sageata”.

La finalul acestei luni partea de pod dinspre Brăila (podul rutier) va fi redeschisă circulației.

Se va închide însă podul spre calea ferată – ceea ce va însemna blocarea traficului spre și dinspre Aleea Industriilor. Să vezi atunci trafic pe str. Republicii și Bd. 1 decembrie!

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Coliziune între camion și autoturism. Pasageră rănită

 • Așteptăm cu deosebit interes ca tov Leo să se trezească, să-și ia pastilele apoi să publice un comentariu specific… Vă rugăm, nu ne abandonați !!! Cineva trebuie să elucideze circumstanțele producerii incidentului…. sunteți singurul care, cu înțelepciunea solidă bolșevică, puteți înțelege ceea ce alții nu sunt în stare nici să vadă…

  STIMA NOASTRĂ ȘI MÂNDRIA , TOV LEO ȘI PSIHIATRIA !!!

  URAAAAAA !!!

 • Nu prea este clar unde s-a întâmplat accidentul. Pe podul de la Metalurgica sau pe podul de lângă CocoRico Aaylex (Avicola) ? Din fotografii ar părea cel de la Metalurgica.

  Zilnic trec de cel puţin 3-4 ori în ambele sensuri de mers pe podul de la Matalurgica, din Cartierul Dorobanţi pe Şoseaua Brăilei, bretea urcare pod, pe pod dreapta pe Bulevardul Industriei şi invers, Bd. Industriei, pe pod stânga pe bretea, Şos. Brăilei, Cart. Dorobanţi.
  Aproape în fiecare zi când vin din Cart. Dorobanţi pe Şos. Brăilei, urc breteua pe pod şi virez la dreapta pe Bd. Industriei este cel puţin un şofer care urcă pe pod dinspre Brăila şi virează la stânga pe Bd. Industriei fără să dea prioritate celor care urcă pe breteaua dinspre oraş şi merg înainte sau virează la dreapta pe Bd. Industriei. Probabil în 24 ore sunt sute de astfel de kamikaze.
  Din curiozitate am fost şi pe partea cealaltă a podului, spre Brăila. Semnele de circulaţie privind semnalizarea drumului cu prioritate şi intersecţia cu unul fără proritate sunt vizibile şi clare. Este imposibil să nu le vezi.

  Am văzut însă şi cum şoferi care sunt pe drumul cu prioritate opresc în mod inexplicabil şi cedează trecerea celor care vin dinspre Brăila şi virează la stânga pe Bd. Industriei.

  Ieri era o Nubira II lovită sus pe pod, acum două săptămâni, pe 11.09, era un Ford Focus lovit rău tot pe pod, la intersecţia Şos. Brăilei cu Bd. Industriei şamd.
  Mereu se văd cioburi şi urme noi de lichide scurse de la maşini în urma accidentelor în această intersecţie de pe podul de la Metalurgica.

  După cum se pare, totul este doar o chestiune care ţine de nesimţirea unor şoferi, nerespectarea semnelor de circulaţie şi, de ce nu, necunoaşterea semnificaţiei acestora.

 • Ce cauta ala cu camionul acolo? Are limitare de 7,5to.
  Zilnic sunt camionagiu “meseriași” care nu respecta limitarea de 7,5to.
  Înainte mai stătea politia înainte de urcarea pe pod dinspre Zona Industriala. Acum s-au dus la cules..de alte roade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.