Coliziune pe E85, intersecție la intrare în jud. Buzău

Accident produs cu mai puțin de o oră în urmă pe E85 la intrare în jud. Buzău dinspre București.

Conform primelor informații de la fața locului a avut loc o coliziune între două autoturisme cu consecințe grave.

Accidentul s-a produs în intersecția de dinainte de Căldărușanca, la Hanul lui Ovidiu, între E85 și drumul județean dinspre Glodeanu Sărat (Mizil).

Surse de la fața locului vorbesc despre mai mulți răniți și o persoană încarcerată după ce un stâlp de elctricitate s-a prăbușit pe mașină.

UPDATE, (ora 10.00):

INFORMARE IPJ Buzău: „Din primele date, în timp ce se deplasa pe DJ102H din direcția Glodeanu Sărat către DN2E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”, împrejurare în care a intrat in coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani.

Autoturismul Cielo care nu s-a asigurat la intrarea pe E85. Șofer buzoian de 74 de ani

În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din mun. București.

Traficul încă este blocat, echipajul ISU acționează pentru descarcerarea șoferului bucureștean.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.