VIDEO. Coloană de mașini, claxoane și lacrimi. După nuntă, înmormântare

Lacrimi la această oră pe străzile orașului Pogoanele la trecerea cortegiului funerar ce o poartă pe ultimul drum pe Laura Elena Lemnaru, tânăra de 26 de ani asfixiată sâmbătă dimineață în satul Călțuna din pricina unei sobe.

Drama petrecută în locuința din Călțuna i-a îndurerat pe buzoieni. Ultimele fotografii o înfățișau pe Laura fericită, în rochie de mireasă. Nunta avusese loc doar cu o lună în urmă. În toată această durere, există și o veste bună. Ștefi, fetița de 7 ani, a supraviețuit aproape miraculos, deși se afla în aceeași cameră cu mama ei.

La capătâiul Laurei a stat azi soțul acesteia, Florentin Lemnaru, cel care a dat alarma din străinătate, alarmă care a dus la salvarea fetiței.

Florentin Lemnaru, soț: „Nu te voi uita niciodată. Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Despărţirea de tine, draga mea sotie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea. Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică!”, a scris Florentin pe facebook, la o zi dupa tragedie.

Cristian Sava, frate: „Off, cumnate, ai fost soțul perfect pentru surioara mea i-ai adus zâmbetul pe buze atunci când credea că nu există fericirea ai fost soțul perfect pentru surioara mea ai fost ești tatăl perfect pentru nepotica. mea nu pot decat sa iti multumesc ca mi am știut surioara fericită pentru acel puțin timp împlinită tu ești omul care i-ai îndeplinit cel mai frumos vis să devină mireasa o mamă împlinită

În perioada următoare, atenția familiei (soț, părinți și frate al răposatei) se va îndrepta spre fetița de 7 ani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.