Comedie la Buzău! Șefa anchetelor e anchetată la rându-i!

Informație amuzantă furnizată azi presei de Parchetul de la Buzău.

Șefa anchetelor epidemiologice, dr. Carmen Scântei, e ea însăși anchetată de procurori.

Un „prieten” sau o „prietenă” a dat-o în gât procurorilor pe dna Scântei pe motiv că ar fi continuat să vină la serviciu deși ar fi luat contact cu o persoană pozitivă. Mai mult, Scântei ar fi ținut să lucreze la biroul din sediul DSP Buzău și după ce a avut ea însăși test pozitiv.

Există și opinia că anchetarea dnei Scântei e și imorală în condițiile în care această femeie s-a aflat în prima linie a luptei anti-Covid, a muncit enorm în ultimele luni și a refuzat să iasă la pensie pentru a nu lăsa cu fundu-n baltă DSP-ul și comunitatea buzoiană într-o perioadă delicată

Opinie. E evident că această speță se va încheia cu scoaterea de sub urmărirea penală a dnei Scântei (ca și toate celelalte dosare de „zădărnicirea combaterii bolilor”). Prost pică doar procurorii de la Buzău, care care încep să semene cu niște ziariști de pe la Cancan, dacă vor continua să se avânte în astfel de găinării (pe care le mai și distribuie către presă).

Notă: Procurorii de la Buzău sunt ăia de au tăcut chitic la devalizarea orașului și a județului, de au trebuit să vină alții de pe la DNA Ploiești că să-i ia nițel la refec pe alde Boșcodeală, Mocanu, Bâgiu, etc. Ai noștri procurori sunt prompți, se pare, doar la găinării de doi lei și cinzeci de bani.

Comunicat Parchet

”La data de 05.08.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost  înregistrată  o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „Zădărnicirea combaterii bolilor ”, prevăzută de art.  352 alin. 2 Cod penal.

S-a reţinut faptul că, în perioada 25.06.2020-01.07.2020, un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, nu a adoptat măsura izolării la domiciliu, deşi – la data de 25.06.2020 – intrase în contact cu o persoană confirmată ca fiind infectată cu virusul COVID-19, continuând să îşi desfăşoare activitatea profesională în cadrul instituţiei, chiar şi ulterior datei de 29.06.2020, când a fost şi aceasta testată pozitiv ca având acelaşi virus.

loading...

10 comentarii la „Comedie la Buzău! Șefa anchetelor e anchetată la rându-i!

 • D-na chiar dacă ați vrut să face. bine Buzăului ,cineva va vrea postul.Asa e in Romania este chestia cu capra și vecinul.

 • Dacă ar fi avut ceva în ei ce definește o ființă umană , acești procurori s-ar fi întrebat mai întâi : această femeie , aflată de câteva luni în prima linie a frontului în acest război numit pandemie ,care s-ar fi putut imediat retrage legal la pensie , a făcut bine sau mai mult rău în această perioadă ? Faptul că , de pe patul spitalului, a colaborat cu colegii și chiar și-a coordonat subordonații, nu are nici o importantă ? Mai fraților , suntem oameni , sau doar inchizitori intransigenți ? Ați epuizat motivele serioase și cu adevărat dureroase pentru dosare penale , domnilor NKVD-iști ?
  Mult hulitul fost procuror Portocală de la Ploiești v-ar invidia sincer , iar răposatul Stalin v-ar acorda un bonus !

 • Or fi și cine știe ce interese oculte în spatele acestui nou caz – căci nu-i zi de la Dumnezeu să nu mai apară ceva pur cancanier – dar, dna. dr. Scântei face parte dintr-o generație ( pe cale de a apune !) în care se punea (și) mult suflet în activitatea de zi cu zi! Erau timpuri când se stătea peste program și la ordin dar și pentru a ajuta în vreun fel țara… Ceea ce trăiește personalul din sistemul medical epidemiologic este un coșmar, căci teribilul virus a cam surprins sistemul medical de pe întreg mapamondul , medicii și personalul au învățat din mers, s-au adaptat așișderea astfel încât, una peste alta, România a ieșit bine din primul val… Atunci, ne manifestam prin toate mijloacele admirația pentru aceștia, erau eroii noștri, acum însă, în buna tradiție românească îi hulim pe acești oameni… Cred că un medic, după o viață de om în slujba bolnavului, ajuns chiar la vârsta pensionării, n-are cum să vrea să infecteze concetățenii lui… Cred că asistăm la o eroare ce ar trebui reparată, vremurile sunt grele, sistemul medical gâfâie, e nevoie mare de personal calificat, de multă pasiune din partea celor ce li se văd doar ochii prin vizetă și acest ” caz ” nu poate decât să ne facă de râs. De fapt, de … râsu-plânsu !

 • Nu stiu cat o fi fi de mondiala aceasta traditzie, dar la romani face parte din mostenirea genetica: daca ajungi sef, in mod obligatoriu asteapta-te sa te manance subalternii. Eu am verificat-o vreo 40 de ani pe propria piele……[Leo]

 • 1. Domnilor comentatori stiati ca fii-ca acestei doamne a luat boala de la dansa si a transmis-o intr-o anumita banca celebra din oras, transformand acel loc in focar si un om nevinovat a murit deja ??!!
  2. Domnilor comentatori, un politist are dreptul sa fure ? Faceti paralela….

 • Eu stiu un mare sef de partid ,,liberal” din Suceava care a contaminat un judetz intreg si pe care il doare in pix de aceasta si in ziua de azi……[Leo]

 • Pentru LEO – Stimabile,eu cred ca toata lumea a auzit de un sef de partid “rosu” -PSD-ist,care a contaminat cu zambetul si “modestia” sa (ultimul pe lista,nu?),o tara intreaga. Dar,ca si in cazul pe care il expui dumneata,este vorba de acelasi “microb” care a cultivat si raspandit “virusul”: PROSTIA OMENEASCA (cu toate substitutele ei!).Si uite asa,cand sa aprindem si noi lampa bunastarii si intelepciunii,ne-am apucat sa strigam in strada ca “noi muncim,nu gandim” si s-a dus dracului “luminita de la capatul tunelului……..Revenind la cazul doamnei doctor,nu ar fi prea multe de spus,fiindca prin natura muncii era expusa si ii expunea si dumneaei pe altii ,contaminarii cu nenorocitul asta de Covid.Probabil ca singura “solutie” ca sa nu “produca daune colaterale”,ar fi fost sa se izoleze in biroul de la serviciu si sa nu faca nimic!Dar,era corect?

 • S-a contaminat un om, nu un politician.
  Daca inainte de a se imbolnavi, trecea la PSD, asta il facea mai putin vinovat, sau cum ?
  Aberezi.
  Stim, PSD e Dumnezeu si altii, Dracul. Am inteles !
  DHA…DHHHAAAA…

 • Eu stiu multe cazuri de contaminari.
  -Cazul Petrov, care a contaminat toata Romania cand a inventat binomul mafiot, dupa care aproape tot neamul lui + favorita lui blonda cu degetul la nas au avut [si inca mai au] de-a face exact cu justitia acestui binom. Asa-i cand il inventezi pe Frankenstein. Il mananca pe insusi creator.
  -Cazul Ranjitu, care i-a contaminat pas cu pas pe prostii care l-au votat, desi in esentza nu este decat un traficant ordinar de copii, smenar de case ciordite cu acte falsificate, dovedit escroc prin doua sentintze definitive si irevocabile ale Justitiei. N-au putut sa-l scape nici macar cele doua argate ale lui de la ICCJ, Livia Stanciu si Tarcila, desi bietul de el s-a scremut timp de zece ani cu rejudecari, contestatzii, apeluri in anulare si alte panglicarii tipic sasesti si mafiote. Noroc ca s-a imbogatzit din meditatzii, caci daca l-ar fi luat la bani marunti i-ar fi fost confiscate si celelalte 5 case + aia de la Miami, cumparata destul de recent din meditatiile pe care le da jumatatea lui la Sibiu.
  -Cazul Cucuveaua Vopsita, care a contaminat toata Romania de catusomanie si care l-a tzinut 5 ani in sah pe dl-Ranjitu cu dosarul penal al Ranjitei, pe care o aducea noaptea la anchetele DNA mascata in cadana ca sa n-o fotografieze ziaristii curiosi precum d-l Tereaca al nost’.
  -Cazul Mandolina. Asta s-a contaminat singur atat de tare cu bautura incat a accidentat o eleva pe trecerea de pietoni in Bucuresti, unde televiziunile l-au filmat clatinandu-se in intersectie in asteptarea Politiei. Cred ca si acum mai este faza respectiva pe Youtube [acum cca 1 an era]. Inca o contaminare a avut-o tov Mandolina, cel care n-a lucrat niciodata macar un minut din viatza lui, cand a cerut spaga unui om de afaceri care avea pusa pe el aparatura DNA de inregistrare. Norocul lui ca si-a scuipat apoi plamanii prin toate pietzele urland: ,,Ciiiiineeeee tace si faceeee? Iohannis!” altfel ar fi facut cunostintza cu Beciul Domnesc si Rahova.
  Asa ca dragii mosului sunt multi contaminati, dar norocul lor cel mare este ca prostii n-au ochi sa-i vada si-i voteaza cu obedientza in continuare…….[Leo]

 • TU te auzi ce debitezi ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.