Comisar șef Pantazi: „Pot, dar nu vreau!”

Anunț, azi, al șefului Poliției Buzău, comisar șef Laurențiu Pantazi.

„Din punct de vedere legal m-aș putea pensiona. Am împlinit 50 de ani în octombrie, din care 25 petrecuți în poliție. Dar nu vreau să mă pensionez, deocamdată mă simt bine din punct de vedere fizic. Pot și vreau să continui. De asemenea, cred că sunt apreciat și de marea majoritate a colegilor. Când aceste două elemente se vor schimba voi lua în calcul pensionarea”, a spus Pantazi, în conferința de presă.

Deși n-a spus-o public, probabil că Pantazi vrea să ofere și un exemplu altor polițiști aflați în situația sa (care se pot pensiona legal, dar mai pot lucra fără probleme).

„Aș vrea să mă pensionez biologic, dacă se poate spune așa. Dar la noi, în poliție, mai e o vorbă. „Vrei, nu vrei, te pensionează calculatorul”. Asta se va întâmpla pe la 55-56 de ani”, a adăugat Pantazi.

Pantazi e șeful IPJ Buzău din decembrie 2012 când, după un scurt interimat, a preluat ștafeta de la Ion Marin.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

12 comentarii la „Comisar șef Pantazi: „Pot, dar nu vreau!”

 • macar asta are dreptate…decat sa stea acas’ cu nevasta… sa-i sece creierasii educati in Rusia… mna…

 • p.s.: respect GRU de bz… :))))))))))))))))))

 • Daca nu ar fi sef s-ar pensiona de urgenta. Prefera sa mai ia ceva “cascaval” cam 5-6ani.Cand muncesti pe “tarla” e una, dar cand dirijezi munca e alta. Ca “strungar” la politie e bine sa te pensionezi dupa 25 de ani, daca erai “strungar” la IUT/SIRCA/etc. este alta si 40 de ani vechime

 • Cand muncesti pe tarla e una, cand dirijezi munca e alta.Nu toata lumea s-a facut “mil/politist sa se penseoneze la 50 de ani.Petru strungarul de la IUT/SIRCA inca 15ani de munca sut o viata. Sa va fie. rusine

 • Una peste alta, ce masuri ati luat importiva clanurilor din Buzau, din 2012 au trecut 8 ani si nu se vede nimic, parca e din rau in mai rau.

 • Altul mai tânăr nu o fi in stare???ce se intampla daca te pensionezi bre n-auzi?si asa politia nu mai este politie.
  Stau doar la panda prin boscheti si actioneaza taman in situatiile cand pot fi rezolvate printr un avertisment.
  Eee
  Asta e viata.
  Mergem inainte.

 • Un polițist adevarat…păcat să se pensioneze…..nu faci un polițist așa repede.
  A lucrat și lucrează operativ.

 • Oameni buni care vorbiti rautati! Daca ati fi fost in stare va faceati militieni/politisti sau militari! Asa ca ati ramas doar strungari sau lucratori pe tarla…rusine voua ca nu v-a placut cartea…puteati sa ajungeti invatatori, profesori, doctori, judecatori, avocati etc. Numai sa fi invatat…

 • Andrei tu glumesti? Sa fii strungar inseamna sa stii fizică, chimie, matematica si un pic de l. Română, dar sa fii milițian cum spui tu este suficient să fi manat oile cu ciomagul.

 • Daca n-ai imaginatie, fa-te politist! Bine ziceau Parazitii!

 • pai,acest domn ofiter,nu a solicitat buletinul de vot pentru referendum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.