Compania ALBOSMART din Buzău își mărește echipa

Compania ALBOSMART din Buzau – dezvoltator de soluții software industriale – își mărește echipa și dorește să recruteze în această perioadă 3 persoane pentru postul de Programator PHP (Full Time).

Compania, cu sediul in Buzau, Str. Alexandru Sahia Nr. 8, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de software din orașul Buzău, având implementate proiecte pentru companii naționale, cât și internaționale.

Începând cu anul 2017 am început dezvoltarea aplicației CloudEnergy, ce ajută companiile din mediul industrial în monitorizarea sși analizarea consumurilor energetice , producției și a parametrilor de process.

(https://www.zf.ro/suplimentul-zf-solutii-it/p-dezvoltatorul-software-albosmart-lanseaza-platforma-de-19201635)

Ne propunem ca în acest an să începem un program de internship pentru absolvenții buzoieni pasionați de programare, în cadrul căruia candidații își vor putea însuși noi abilități și vor avea posibilitatea de a intra în contact cu echipamente și tehnologii moderne utilizate în dezvoltarea aplicațiilor web industrial.

Pe cei interesati îi rugăm sa ne contacteze prin intermediul site-ului nostru www.albosmart.ro / www.albosmart.com, folosind formularul de contact sau numerele de telefon disponibile.

Persoana de contact: Valentin Marin, Manager proiect, Tel : 0040 741.22.26.32
valentin.marin@albosmart.ro | www.albosmart.ro | www.cloudenergy.ro

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.