Compania de Apă a găsit chiriaș pentru ultimul etaj

Mutarea nu e sută la sută bătută în cuie, dar ultimele informații spre asta converg. Că Urbis Serv își va muta birourile la etajul trei al imobilului, fost hotel, amenajat pentru a servi drept sediu Companiei de Apă.

Lucrurile s-au precipitat după ce Guvernul a emis decizia de înființare a Băncii de Gene, iar ministrul Petre Daea e nerăbdător să vadă proiectul pus pe roate. Graba/hotărârea lui Daea i-a luat prin surprindere pe cei de la Buzău, îndeosebi pe salariații Urbis Serv, dar și pe Costel Vânătoru însuși.

Daea a cerut ca pe gardul Urbis să fie pus panoul cu noul proprietar al locului!

Urbis Serv trebuie să elibereze rapid spațiul din Crâng – donat de Primăria Buzău către Ministerul Agriculturii pentru a se înființa aici Banca de Gene.

Iar varianta cea mai la îndemână – se mai așteaptă doar încuviințarea primarului Toma – e mutarea la etajul trei al imobilului de pe str. Spiru Haret.

În urmă cu o lună, Simona Săvulescu a anunțat că firma de apă intenționează să închirieze un etaj întreg al noului sediu întrucât e loc suficient pentru angajații Companiei

Două probleme mai importante rămân de rezolvat: cuantumul chiriei cerute de Compania de Apă și locația unde va fi mutat serviciul de pictură al Urbis Serv – unde se confecționează indicatoarele rutiere și celelalte panouri de prin oraș. O variantă pentru acest serviciu este mutarea pe str. Transilvaniei unde există acum garajul Urbis Serv.

În Crâng, Urbis Serv își va mai păstra un spațiu redus, necesar pentru muncitorii și utilajele de îngrijire a parcului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Compania de Apă a găsit chiriaș pentru ultimul etaj

 • Cel mai bine ar fi mutarea tuturor societatilor primariei Urbis , Compania de apa, Trans bus.pt ca este loc suficient .

 • La fiecare constructie numarul de nivele este cu unul in plus fata de numarul etajelor,acela fiind PARTERUL,care nu este ETAJ dar este NIVEL. Deci NIVELUL 3 este de fapt ETAJUL 2.

 • Asta da idee genială, Auras! Luam banii dintr-un buzunar si îi mutăm în celalalt si prin asta spunem ca suntem eficienți! Să fim seriosi! Un sediu impropriu pentru CApa avand in vedere spatiul plus cheltuielile de întreținere! Apoi, sa muți sediul unei societăți care îsi desfăsoară activitatea in stradă/parcuri la ultimul etaj al unei clădiri cum ti se pare? Dar de, îi poate contrazice cineva pe dl.Toma si dna.Savulescu, protejata dînsului?

 • Culmea ar fi ca cei de la CAB să închirieze în regim hotelier…

 • Păi să il citez pe Toma:”peste cadavrul meu se va muta Compania de Apa in alt sediu(sesiul de pe Spiru Haret)”…
  Cum facem domnilor din palatul comunal Buzau?
  Asteptam noi buzoienii/consumatorii sa treaca in lumea celor drepti, a primarului sau ii ajutam sa se mute si mai repede decat s-a hotarat initial???
  Pretul apei nu s-a ieftenit, calitatea a ramas aceeasi,pt clasa muncitoare salariile tot mici,salariul noului director a ramas la fel, deci???care era problema de fapt?vin ai nostri pleaca ai nostri…
  Tereaca te-au rugat mai multi cetateni sa postezi salariul noului director.
  De ce nu faci articol?

 • Compania de Apa nu cautat niciodata chiriași pt. ultimul etaj , asta e un abuz din partea Domnului Primar, dar o sa vedeti surprize mari dupa mutarea Companiei la noul sediu, surprize pt Dom. Primar desigur , surprize ce vor incepe in instanatele de judecata unde nu stiu cum naiba face si pierde mereu.

 • Cucuvea mov , sediul e p+3 sau nu mai vezi bine ?

 • Problema Mare ce nu o stiti e că in Cons.de Administratie al Companiei de Apa nu s-a aprobat nicio inchiriere. Dar faza cea mai tare e ca presedinta Consiliului se opune acestui abuz al Primarului. Eeeeee, ce mai spuneti acum ??? Interesant nu ???.

 • Ionele si Parterul este tot nivel,etajele sunt cele de deasupra lui. Se spune Bloc cu 5 nivele sau P + 4. tu vezi bine ,dar judeci prost.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.