Compania de Apă își vinde sediul de la piață. Iată cât cere pe spațiul de la etajul unu

2,86 milioane de lei, adică 28,6 de miliarde de lei vechi.

Atât cere Compania de Apă pe sediul situat pe Bd. Unirii, în vecinătatea Pieței Centrale.

Spațiul de 822 de metri pătrați e scos la mezat întrucât firma de apă din Buzău se va muta în curând în noul sediu de pe Spiru Haret – fostul Hotel Crâng.

Vânzarea se va face prin licitație deschisă peste 20 de zile (pe 24 iulie), cei interesați putând depune documentele necesare până pe 22 iulie.

Vezi mai jos anunțul oficial al Companiei de Apă:

ANUNT-LICITATIE-PUBLICA-CU-STRIGARE-nou

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Compania de Apă își vinde sediul de la piață. Iată cât cere pe spațiul de la etajul unu

 • Sediul ăla e bun public. A fost făcut cu banii contribuabililor pentru gospodăria comunală și locativă a urbei. Dacă tot vând unii în folosul lor al câtorva, avuția publică, fabrici, ceturi, imobile, centrul de calcul, atunci să meargă mai departe să vândă și palatul comunal, tribunalul, poliția ca să știm o treabă. Asta am înțeles noi din capitalism? Să-i îmbogățim pe unii din prăduirea a ceea ce a fost a tuturor? Așa s-a făcut capitalismul în lume? Prin jefuirea avuției publice? Sediul ăla trebuia să rămână în proprietatea primăriei noastre ca și compania de apă fiindcă ale noastre sunt și ale celor care vor mai trăi pe aici.

 • Cred ca e o gluma, astia chiar sunt nebuni, cum sa ceri peste 500 euro/mp construit si peste 730 euro/mp util acolo in conditiile alea? Adica 600.000 euro total. Cu banii astia cumperi in centrul capitalei spatiu de birou sau spatiu comercial premium.

 • Nu inteleg de ce n-au inapoiat primariei locatia, ca au primit-o gratis de la primarie.
  Asfel incat primaria sa mute birouri acolo sa nu mai plateasca chirie la altii, ca o gramada de institutii ale primariei platesc chirie o caruta de bani unor smecheri pilosi pe motiv ca n-are primaria spatiu de birouri, ca le-a instrainat pe toate. Asa se face banul in Romania, le iei de la stat gratis sau pe 2 lei si le inchiriezi tot la stat pe mii si zeci de euro lunar… sa tot faci asa hotii, pardon afaceri.

 • Anonim , cine ti-a spus dumitale ca sediul a fost primit de la primarie , acel sediu este de pe vremea IJGCL adica Intreprinderea Judeteana de Gospodarire Comunala si Locativa din 1986 care nu avea nicio treaba cu Primaria , dar vorbim si noi asa sa ne dam importanta .

 • Pentru „ionel ” – prin hotararea asta de guvern – HOTĂRÂRE nr.597 din 28 septembrie 1992 privind trecerea sub autoritatea consiliilor locale sau, dupa caz, judetene, a regiilor autonome şi societatilor comerciale cu capital integral de stat, care presteaza servicii publice de interes local sau judetean – s-a dispus trecerea „Sub autoritatea Consiliului Local al municipiului Buzau – REGIA AUTONOMA MUNICIPALA DE GOSPODARIE COMUNALA SI LOCATIVA „( fosta I.J.G.C.L. la care te-ai referit)
  Pe site-ul R.A.M. Buzau (inregistrata la Registrul Comertului in 1994 ) te poti informa ca R.A.M. este continuatoarea fostei I.J.G.C.L. si R.A. GOSCOM iar de pe pagina Companiei de Apa poti afla ca s-a infiintat in 2007 prin scindarea R.A.M.
  In rezumat , d-le „ionel-vorbim-si-noi-asa-sa-ne-dam-importanta” , spatiul ala de birouri a fost preluat de la R.A.M. ca aport la capitalul social al Companiei de Apa iar patrimoniul R.A.M. a fost -si este – propietate a Primariei .
  Valoarea imobilului acopera o parte din totalul actiunilor pe care le detine Primaria Buzau in Compania de Apa iar instrainarea lui – prin vanzare sau prin restituirea catre adevaratul propietar, adica Primaria – va diminua ponderea actiunilor pe care le detine Municipiul Buzau in Compania de Apa …
  Cauta pe newsbuzau articolul lui Iulian Gavriluta daca vrei sa te informezi mai mult .

 • Cum ramane cu promisiunea din camapania electorala ca atata vreme cat este primar Toma nu va muta compania de apa la hotel Crang pentru ca este o hotie, o afacere dubioasa? Ramane la fel ca si cu multe alte promisiuni electorale, doar promisiuni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.