Comunicat: PRO România Buzău, pregătită să câștige Primăria! (P)

Rezultatele foarte bune obținute la alegerile europarlamentare de luna trecută, cu mult peste media partidului și care au clasat organizația noastră pe locul doi pe țară, dar și faptul că zilnic ni se alătură oameni de valoare, ne motivează și sunt semnalul că, anul viitor, scorul nostru va fi unul care să ne claseze ca primul partid de stânga în plan local. În acest sens, PRO România Buzău a început deja selecția pentru viitorii candidați, cotați cu cele mai mari șanse să asigure majorități în Consiliile Locale dar și să ocupe fotoliile de primari acolo unde scorul nostru a fost chiar și peste al PSD.

          Pentru că în cazul acestui partid, care se erodează pe zi ce trece din cauza măsurilor dezastruoase luate de un Guvern incompetent, suntem siguri că reprezentanții acestuia nu mai pot avea pretenții în cele mai multe dintre localitățile județului. De aceea, conștienți că noi suntem singura alternativă viabilă pentru opțiunile de stânga ale electoratului predominant al județului, vrem să oferim cei mai bine pregătiți candidați care să lucreze în folosul cetățeanului.

          În ceea ce privește municipiul Buzău, organizația noastră a identificat potențialii candidați, și a demarat discuțiile preliminare, pentru a nu face greșeli atunci când aceștia vor primi girul partidului pentru a ne reprezenta în lupta electorală de la localele de anul viitor. În atenția noastră se află personalități ale județului, oameni iubiți și foarte cunoscuți, cu o moralitate impecabilă, din rândul cărora se va alege, fără doar și poate, viitorul primar.

          Viitorii noștri potențiali candidați în această competiție internă sunt buni administratori, care au identificat deja nu numai problemele cu care se confruntă acum municipiul, trafic infernal,  lipsa locurilor de parcare, asigurarea căldurii pe timp de iarnă, dar au și soluții pentru remedierea acestora, cu calm, fără a provoca situații conflictuale cum din păcate se întâmplă acum. Iar acest lucru nu se poate face decât prin discuții cu cetățenii astfel încât aceștia să înțeleagă că nu li se vrea decât binele.          De aceea spunem că anul viitor un rol important îl vor avea faptele, nu promisiunile cu care cetățenii au fost amăgiți, iar noi avem certitudinea că felul cum au fost tratați până acum alegătorii de către aceste formațiuni politice, ne va oferi nouă șansa să arătăm că dacă se vrea se poate face.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Comunicat: PRO România Buzău, pregătită să câștige Primăria! (P)

  • Pentru municipiul Buzău au aranjat cu Tomiță sau vizitele de curtoazie dinaintea europenelor și reverențele reciproce vor fi urmate de niște lături reciproce și de un eșec răsunător al euforicilor pontiști deprinși cu viile, băsiile și koveșiile?!

  • Acest ‘partid’ numit Pro Romania,este de fapt o organizatie neo-comunista ANTI Romania. Aceste ‘partide de stanga’ neo-comuniste trebuiesc scose din politica ele fiind urmasele si continuatoarele regimului totalitar comunisto-securist care a terorizat Romania pana in 1989 si continua sa o distruga si terorizeze si din decembrie 1989.Structurile acestor ‘partide’ nu au avut si nu au oameni de valoare, ‘personalitati,oameni iubiti si foarte cunoscuti,cu o moralitate impecabila. Doriti continuarea torturii politice si economice perpetuate din 1989 incoace,doriti aceeasi politicieni care sa va umileasca si batjocoreasca,…….?Atunci ‘alegeti’ PRO Romania si veti regreta amarnic PROstia voastra! PS – Auras,te rog fara cenzura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.