Concas a asamblat o parcare supraterană la Focșani

Cunoscuta firmă de construcții Concas Buzău a dublat capacitatea parcării unui bloc proaspăt construit la Focșani.

A asamblat zilele trecute prima parcare supratejată din orașul de pe Milcov (vezi VIDEO mai jos):

Principiul de funcționare e acela că un loc de la parter e permanent liber, iar mașinile de jos sunt mișcate automat, stânga – dreapta, cu ajutorul rolelor, precum piesele pe o tablă de rummy. În acest fel locul liber de jos se mută în dreptul mașinii de sus care se dorește a fi scoasă din parcare. Posesorii de autoturisme primesc o cartelă cu ajutorul căreia computerul parcării preia mașina și o aduce înapoi când se face solicitarea.

Reporterul buzoienii.ro a publicat acest articol în contextul în care Primăria Buzău intenționează să înființeze în a doua jumătate a anului primele trei parcări supraterane din oraș – în zona blocurilor din spatele Unirii Sud.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Concas a asamblat o parcare supraterană la Focșani

  • Și dacă Toma dorește să fie ”băiat” și să apară pe național și cu altceva în afară de proiecte ezoterice fentând meandrele concretului cu câte 100k Euro fond total parcă, să ne dezvoltăm circulant măcar invers rotației planetei, trăim și noi mai mult, el poate pune parcare ”ca la Focșani” dar d-aia cu 8-12 locuri pe verticală, nici să nu devenim o pădure de chestii tari printr-o mică mare de blocuri cu 4 nivele. Parcarea se înveșmântează decent cu materiale la discreție de la sticlă la tablă ondulată ”de gard”, funcție de copilărie clientului, devenind o structură ambientală, integrată în peisajul urban ca și o construcție de sine stătătoare. Asta dacă nu-i f…arde Urbis o vopsea galben aprins sau albastru și am rezolvat cazul ca la colhoz.
   Am mai scris, avantaj la alea pe verticală e că le muți, după cum migrează sau se schimbă tipicul populației dintr-o zonă sau alta a orașului, și nici nu ai nevoie de spații mari pentru ele, adică cel mult o platformă de 6×6 m pentru 12 locuri.
   Pfaaai, ce Tokyodrift ar fi!?!

   Răspunde
 • Par cam firave. N-as plati sa imi las masina acolo, ca nu sunt sigur ca o mai gasesc in aceeasi stare cand ma intorc la ea.
  Vin cu asigurari beton in cazul in care te trezesti cu masina avariata sau dauna totala dupa ce o lasi acolo?
  Sau nimeni nu isi asupa nimic si daca se intampla ceva e tot vina cetateanului prost care a dat si bani sa parcheze acolo si trebuie sa stea pe la usile judecatoriilor ani de zile sa obtina despagubirile pentru dauna?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.