Concedieri la Compania de Apă ?

Luna octombrie se anunță a fi prima în care Compania de Apă Buzău va încasa mai puțini bani în contul taxei pe apa de ploaie.

„E posibil să fie și disponibilizări. Deocamdată nu știm exact. O să vedem lunile următoare. Nu cunoaștem cu cât ni se vor diminua încasările. Se vor face analize și vom lua măsuri în consecință”, a anunțat directorul general – Ionel Tescaru.

E drept, declarația acestuia a fost una la cald, imediat după ședința ADI, în care primarii au votat în unanimitate eliminarea taxei pe apa de ploaie pentru populație și reducerea cu 30% a facturilor pentru persoanele juridice.

În schimb, directorul economic de la Comp. de Apă, Dragomir Văsâi, era mai optimist:

„Din calculele mele, impactul asupra veniturilor noastre va fi unul minor. Vom încasa doar cu 5% mai puțin. Nu știu cine a pomenit de 30%, nu e adevărat”.

Declarația cu reducerea veniturilor și a profitului Companiei de Apă cu 30% i-a aparținut primarului municipiului Buzău, C-tin Toma. Atenție însă, după acest prim succes repurtat în fața Companiei de Apă, Toma este încurajat să continue:

„Ce am câștigat, cu eliminarea taxei pe apa de ploaie pentru populație, este doar un mic pas. Începutul. Această companie trebuie reformată, toată lumea știe că este în neregulă ce se întamplă acolo. Dacă vom reuși reformarea acestei companii gigant vom reduce și prețul metrului cub la apa de la robinet. Eu nu voi renunța, sper să mi se alăture cât mai mulți buzoieni în acest demers cât se poate de corect. Iar referitor la apa meteorică voi continua demersurile pentru ca Primăria Buzău și ceilalți agenți economici să plătească exact cât face acest serviciu, după calcule matematice, nu din burtă”.

Citește și articolul: Deci, se poate și la noi! Str. Ion Băieșu, asfaltată repede și bine! Urbis merită felicitări! Iată cum arată acum strada!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Concedieri la Compania de Apă ?

 • Asa cum am mai spus in postarile anterioare,chestia asta cu „eliminarea si reducerea” costurilor cu apa de ploaie,este doar un blat tipic PSD-ist intre Tescaru-Toma-Neagu si Ciolacu pentru a fraierii inca o data fraierii care „pun botu”.Vad ca se confirma si ceea ce am spus cu aberatia aia cu”diminuarea incasarilor Companiei de Apa cu 30% s,somajul si disponibilizarile”.Declaratia lui Vasai,confirma si ceea ce spuneam referitor la faptul ca apa de ploaie reprezinta 5-10% din costul facturii de apa.Va atrag atentia ca hotii astia de Tescaru @camarila mafiota,sunt capabili sa mai introduca cine stie ce „taxe,verificari ,dezinfectii,tratamente,scumpiri ale substantelor cu care se trateaza apa,etc” pentru a ne mai jecmani de niscaiva bani.Atentie marita! Oricum,ii sfatuiesc „sa nu se mai joace cu focul” fiindca se vor „arde” rau de tot!…….Singurul lucru bun pentru buzoieni,ar fi reducerea pretului „apei potabile” cu 20-25%

  Răspunde
 • Pentru buzoian! Ce prostii spune Tereacă? Luminează-ne tu,dacă esti asa destept!

  Răspunde
 • Domnul primar este suparat ca n-a apucat si el un os din Compania de Apa!
  Daca era el director sau ar fi prins lucrari la Compania de Apa, ar fi ridicat calitatea serviciilor in slavi, iar fi inchinat si osanale directorului Tescaru, dar de, i sa servit doar grasimea porcului si nu muschiul!
  Citez „să plătească exact cât face acest serviciu, după calcule matematice, nu din burtă”!
  Domnule primar, ce baza de studiu legala utilizati? Nu ar trebui sa faceti publice aceste studii, ca de, sunt platite din bani publici?
  Cereti ajutorul Buzoienilor? Nu credeti ca ar trebui sa ne prezentati legile scrise pe care le respectati si nu legile anarhiei pe care ati instituit-o la nivelul primariei Buzau!
  Daca stiati sa faceti calcule, stiati sa va conduceti activitatea privata, dar dupa cum se stie n-ati putut si acum va doriti sa distrugeti si ce a mai ramas din orasul Buzau!
  Va doresc mult succes!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.