Concurență KFC cu McDonalds. Branduri noi în zona de food, fashion și beauty

Într-un comunicat de presă, Shopping City Buzău anunță că în decembrie va inaugura noua zonă de food court.

Clienții vor avea de unde alege. McDonalds își va deschide aici al doilea punct de lucru din Buzău, iar KFC va beneficia de un spațiu mai mare.

Pe același segment vor activa Spartan, Mesopotamia, Mado și Toledo. Oferta culinară va fi completată de băuturile calde și dulciurile aduse de Tutti Caffe, Cofetăria Andrei și Corina Caffe.

Actuala secțiune de luat masa va intra în modernizare, iar brandurile prezente acolo vor fi relocate în noul spațiu. La jumătatea anului viitor, când procesul de modernizare al centrului comercial va fi gata, „cele două zone se vor uni în cel mai mare food court din regiune”, după cum se anunță în comunicat.

Noutăți și în zona de magazine

În zona fashion au apărut branduri noi, LC Waikiki și Hervis, în timp ce zona de beauty va inaugura primului magazin Yves Rocher.

Tot pe lista premierelor se mai regăsesc Victoria Home, OptiBlu și Farmacia Max. Concomitent, Orsay, Pepco, Picasso, Exigent, Jolidon și Class sunt brandurile care se vor reloca în spații noi, din cadrul extensiei Shopping City Buzău.

Suprafața suplimentară de aproximativ 6.000 de metri pătrați va mai găzdui și cel mai mare cinematograf multiplex din regiune, care va fi inaugurat, de asemenea, în 2020.

Extinderea și modernizarea Shopping City Buzău reprezintă o investiție de 16 milioane de euro, pe care NEPI Rockcastle o face în dezvoltarea orașului și regiunii. În plus, lucrările, ce au debutat în octombrie 2018, implică și forță de muncă locală, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe șantier fiind localnici. Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Concurență KFC cu McDonalds. Branduri noi în zona de food, fashion și beauty

  • Despre aceste noi locuri de munca vorba primarul la inceput de mandat?
    Cred ca si-a racit gura degeaba.
    Oamenii se asteptau la mii de noi locuri de munca nu de 120 + 400(care dupa finalizarea lucrarilor se vor evapora)…
    In fine…promisiune desarte pt fraieri!

  • Sa fim seriosi! Locuri de muncă sunt si acum. Oameni care vor să muncească nu sunt. Primarul nu are vina ca sunt mulți oameni (tineri!!)”comozi”!! Lăsați criticile inutile, nefondate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.