Concurența maxi taxi-autobuz. Toma: „E haos. Nu mai respectă nimic”. Primarul amenință cu sancțiuni

Se ascute concurența dintre maxi taxi și autobuze.

După ce Trans-Bus și-a îmbogățit flota cu cele 15 autobuze second-hand din Olanda, o parte a călătorilor care foloseau maxi taxi se urcă acum în autobuz, ținând cont și de faptul că biletul e mai ieftin cu 50 de bani.

Logic, încasările maxi taxi au scăzut, iar șoferii de pe microbuze sunt acuzați acum că fură startul pentru a strânge cât mai mulți călători:

„Am primit sesizări că maxi-taxi nu mai respectă niciun program. Pur și simplu, șoferii stau la pândă la capăt de linie, și când văd că autobuzul dă se plece, hop se bagă ei în față. De luni vom face controale, iar operatorii de maxi taxi vor fi amendați dacă vor fi prinși că nu respectă programul”, a anunțat primarul la Campus Tv.

Duelul dintre maxi taxi și autobuze se va acutiza de la începutul anului viitor.

Citește și articolul: O doamnă a reclamat, primarul a auzit, o decizie s-a luat


Primarul Toma a anunțat că Trans-Bus va mai achiziționa nu mai puțin de 24 de autobuze: 15 normale și 9 cu burduf. E de văzut dacă atunci, maxi taxi va mai putea concura cu Trans-Bus.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

4 comentarii la „Concurența maxi taxi-autobuz. Toma: „E haos. Nu mai respectă nimic”. Primarul amenință cu sancțiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.