Conducerea Trans-Bus a răspuns la întrebările pensionarilor și elevilor din Buzău. Cum se va circula în luna aprilie

Pensionarii buzoieni vor putea circula gratuit – nelimitat – cu autobuzele pe raza municipiului Buzău și în luna aprilie.

„Din pricina vremii urâte n-am reușit să punem în funcțiune la timp cele 14 tonete pentru distribuirea biletelor și abonamentelor. Am fi putut demara această operațiune imediat după Paști, dar exista posibilitatea de a se produce încurcături. În aceste condiții am decis să lăsăm posibilitatea pensionarilor de a circula gratuit nelimitat și toată luna aprilie. Pentru elevi se menține gratuitatea până la sfârșitul anului școlar”, a anunțat Gică Toader, director Trans-Bus.

După Paște, pensionarii din Buzău vor trebui să-și procure noile abonamente cu valabilitate de la 1 mai.

Pensionarii din municipiu au de ales între un abonament gratuit pe o singură linie sau un abonament de 30 de lei – valabil pe toate liniile (pe raza municipiului Buzău).

Biletele pe raza municipiului Buzău vor costa 2 lei la tonete și 3 lei de la șofer.

Citește și articolul: Surpriză plăcută în această seară. Niciun loc liber

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Conducerea Trans-Bus a răspuns la întrebările pensionarilor și elevilor din Buzău. Cum se va circula în luna aprilie

  • Buna ziua .As dori si eu o informatie cu privire la eliberarea abonamentelor in afara orasului eu sunt pensionara si merg in fiecare zi la Maracineni inteleg nu pot merge gratuit dar de ce nu am si eu facilitatea de a plati un abonament ca si elevii de 35 de lei am intrebat pe doamna casiera din zona si nu stie sa raspunda incat am fost nevoita sa iau abonament la pret de salariat vreau sa stiu daca asa e corect .Astept un raspuns .Va multumesc anticipat

  • Se poate lua abonament pe ruta 2 dar care sa includa si zona din afara municipiului. NU stiu exact cat costa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.