Conducerea Trans-Bus a răspuns la întrebările pensionarilor și elevilor din Buzău. Cum se va circula în luna aprilie

Pensionarii buzoieni vor putea circula gratuit – nelimitat – cu autobuzele pe raza municipiului Buzău și în luna aprilie.

„Din pricina vremii urâte n-am reușit să punem în funcțiune la timp cele 14 tonete pentru distribuirea biletelor și abonamentelor. Am fi putut demara această operațiune imediat după Paști, dar exista posibilitatea de a se produce încurcături. În aceste condiții am decis să lăsăm posibilitatea pensionarilor de a circula gratuit nelimitat și toată luna aprilie. Pentru elevi se menține gratuitatea până la sfârșitul anului școlar”, a anunțat Gică Toader, director Trans-Bus.

După Paște, pensionarii din Buzău vor trebui să-și procure noile abonamente cu valabilitate de la 1 mai.

Pensionarii din municipiu au de ales între un abonament gratuit pe o singură linie sau un abonament de 30 de lei – valabil pe toate liniile (pe raza municipiului Buzău).

Biletele pe raza municipiului Buzău vor costa 2 lei la tonete și 3 lei de la șofer.

Citește și articolul: Surpriză plăcută în această seară. Niciun loc liber

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

4 comentarii la „Conducerea Trans-Bus a răspuns la întrebările pensionarilor și elevilor din Buzău. Cum se va circula în luna aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.