Conducerile școlii și liceului din Dorobanți, cercetate pentru abuz în serviciu

Necaz pentru conducerile școlii și liceului din Dorobanți.

IPJ Buzău a comunicat azi că la Școala nr. 7 și la Liceul Marghiloman a fost încadrat în noul an școlar un profesor de desen incompatibil cu sistemul de învățământ.

1) Profesorul de desen figurează în Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale și

2) Execută o pedeapsă (cu suspendare) pentru trafic de droguri (2,4 ani, sentință pronunțată în iunie, acord de recunoaștere a vinovăției)

Despre cazul profesorului de desen a scris site-ul Newsonline în luna iulie AICI.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și procurorul de caz cercetează acum conducerile celor două unități de învățământ din Dorobanți de abuz în serviciu.

La Marghiloman, liceu cu o ascensiune remarcabilă în ultimii ani (medii și elevi mai buni, transformare în liceu de informatică) e director de 24 de ani (adjunct apoi plin) doamna Lenuța Pirlog.

„Voi verifica aceste lucruri semnalate și vă voi comunica un punct de vedere”, a declarat dna Pirlog reporterului buzoienii.ro.

Opinie, ar fi păcat ca o astfel de neglijență, în cazul în care ea există, să afecteze o carieră managerială de excepție. Vom reveni.

Stire-sesizare-din-oficiu-abuz-in-serviciu_15-septembrie-2023

loading...

5 comentarii la „Conducerile școlii și liceului din Dorobanți, cercetate pentru abuz în serviciu

 • Dar de ce ar fi păcat ca pleaca conducerea dupa 24 de ani?Dacă profesorul viola vreo eleva sau oferea droguri elevilor?Și din moment ce conducerea fusese informata de problemele asa zisului profesor,cum de tot l-au angajat? Chiar trebuiesc iertati toți cei cu funcții de neglijente sau greșeli voite?

  Răspunde
 • Nu știu ei ce nouă directoare li se pregătesc. Mai ales școlii nr 7. :))))

  Răspunde
 • Scolile ii cunosteau situatia si tot il aveau angajat de ceva ani de zile?

  Răspunde
 • Mai trebuie și schimbări la cele două unități!
  A scăzut drastic nivelul educației elevilor, în ambele, mai ales la liceu!

  Răspunde
 • Din pacate chiar si fiul doamnei director de la Lic. Marghiloman a fost implicxat intr-o mare problema cu o eleva minora , el fiind major + cadru didactic…deci exista antecedente….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.