Consilieri cu mască, la distanță unul de altul. Ședința, mutată în sala de spectacole

Ședință mutată în sala de spectacole a CJ Buzău pentru a permite consilierilor prezenți să păstreze distanța.

La prezidiu, Neagu, Petre, Lungu și secretarul Gavrilă au apărut cu măști pe figură.

Accesul presei și a publicului nu a fost permis, dar ședința a fost înregistrată și postată pe siteul CJ Buzău (CLICK AICI). Au participat 26 de consilieri, șase au lipsit.

Toată ședința a durat 30 de minute. Proiectele au fost votate în 5 minute, în rest Emanoil Neagu a vorbit despre problemele generate de coronavirus la Buzău (vom reveni cu articol separat).

Referitor la ședințele Consiliilor Locale ale Primăriilor, Instituția Prefectului solicită desfășurarea de radio sau video conferințe.

„Reprezentantul Guvernului în teritoriu a luat măsuri pentru activarea de urgență, la nivelul liniilor de competență ale Instituției Prefectului, a condițiilor tehnice pentru susținerea de radioconferințe sau videoconferințe, după caz, cu instituțiile membre ale Colegiului Prefectural, conducătorii UAT- urilor din Buzău și structurile MAI” – comunicat Prefectura Buzău

Primăria Buzău a anunțat deja că ședința de luni, 31 martie, se va desfășura prin „utilizarea mijloacelor electronice de comunicare”. În sală vor fi primarul, secretarul și președintele de ședință.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Consilieri cu mască, la distanță unul de altul. Ședința, mutată în sala de spectacole

  • Serios? Cam ce masuri au fost luate in serviciile publice? Bine ca iau masuri pt ei, sa nu stea prea aproape unii de altii la sedinte. Altii stau fata in fata cu cetatenii

  • Da ți comenzi firmelor locale. Din bani publici. La Buzau nu se pot fabrica medicamente. Dar masti, ochelari de protectie, combinezoane, spirt, dezinfectant se poate. E industrie chimică si textilă in Buzau. Sigur ca e. Se termina pandemia si raman toate societățile vor fi închise iar China va vinde la preturi f mari. Statul nu va mai avea bani pentru ca nu va mai avea pe cine impozita. Injectati bani in industria locala buzoiana ca sa aveti ce impozite la anul. Nu e nevoie de lenjerie pentru spitale? Alcool ca dezinfectant? Masti si combinezoane? Dati bani sa se fabrice in Buzau. Aia in america fabrica combinezoane in uzina de camioane. Corturi militare. Dacă nu la Buzau la Urziceni. Si orice industrie e de actualitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.