Consilierii PSD, BOICOT x 3. Ședințe anulate din lipsă de cvorum

UPDATE: La finalul articolului a fost inserată și poziția PSD Buzău referitoare la situația conflictuală de la Vadu Pașii.

Știrea inițială

Situație în neregulă la Vadu Pașii, unde nu s-au ținut trei ședințe consecutive de Consiliu Local – din lipsă de cvorum.

Una ordinară, pe noiembrie, și ulterior două extraordinare (pe 4 și 11 decembrie).

Au absentat, mai exact au boicotat ședințele, trei consilieri PSD și patru ALDE.

Lipsa în bloc de la ședințe e, să recunoaștem, o atitudine golănească, nu responsabilă pt. interesele comunității

Dacă în privința celor de la ALDE nu sunt pretenții (acest partid de traseiști având șanse însemnate să sucombe anul viitor), miră atitudinea celor de la PSD.

Conform unor informații de pe plan local, cei trei de la PSD, dansează precum le cântă cei de la ALDE.

Probabil că șefii PSD de la centru n-au avut habar, până azi, de atitudinea în neregulă a celor trei consilieri de la Vadu Pașii. Altfel, i-ar fi urecheat pe cei trei, mai ales că șefii PSD Buzău (Ciolacu, Romanescu, etc.) au anunțat și chiar au început, după eșecurile ultimelor alegeri, să facă o politică mai apropiată de adevăr și corectitudine.

Ion Voinea, consilier PNL Vadu Pașii: „Sunt consilier local de 20 de ani la Vadu Pașii”. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva. Asta e o atitudine mafiotă”

Următoarea ședință a fost convocată pe 20 decembrie.

UPDATE

Referitor la acest subiect, deputatul PSD Sebastian Radu a ținut să facă următoarele precizări:

„Spre corecta informare a publicului, nu este o acțiune golănească, ci mai degrabă una de protest. Ședințele n-au fost convocate cu respectarea legii . Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege, nici primarul, nici secretarul. Consilierii PSD au notificat în mod corect Primarul din Vadu Pașii și Prefectura Buzău, iar secretarul a fost convocat la Comisia de Disciplină a Prefecturii săptămâna viitoare. Cât despre acel consilier care afirmă ca este o acțiune mafiotă, l-aș ruga să ne spună cum a reușit sa vândă Primăriei Vadu Pașii un teren la preț de Municipiu Buzău!

De asemenea, profit de această ocazie pentru a-l întreba pe dl. primar Firon care sunt atributiile administratorului public, care conform organigramei nu are nimic în subordine, dar consumă resurse importante! Sau pentru ce iau spor de 25% primarul, viceprimarul și secretarul ? Sau ce fac acei muncitori necalificati plătiți atît de bine ?”, a precizat deputatul PSD Sebastian Radu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Consilierii PSD, BOICOT x 3. Ședințe anulate din lipsă de cvorum

  • Deci am înțeles Auras, administratorul public de la Mărăcineni este bun, inclusiv consilierul personal al primarului, care transpiră din cauza multiplelor atribuții, iar pe cel de la Vadu Paşii ar trebui să-l schingiuit dacă se poate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.