CONSTRUCTOR: „Pe 7 decembrie predăm cele două clădiri Primăriei Buzău”

Ionel Gagu, directorul Concas Buzău, a anunțat azi că pe 7 decembrie muncitorii săi vor finaliza lucrul la cele două clădiri de la Bazar.

FOTO: Imobilul vechi, reabilitat complet
FOTO: În dreapta e imobilul nou, construit de la zero

„Pe 7 decembrie vom anunța Primăria Buzău că poate demara recepția celor două imobile. Clădirea nouă, din dreapta, unde se va muta Direcția Economică din Primăria Buzău e deja gata. La cea veche facem ultimele lucrări și retușuri, până pe 7 decembrie va fi și ea gata”, a anunțat azi constructorul.

Muncitorii ar fi vrut azi să elimine complet gardul împrejmuitor, dar, surpriză, s-au trezit cu o primă inscripție cu graffiti, astfel că operațiunea a fost amânată
Intrarea în viitoarea Direcție Economică, întâia structură a Primăriei Buzău care se va muta aici în prima parte a anului viitor
Ghișeele unde buzoienii își vor plăti taxele și impozitele locale
Sistemul de încălzire și răcire
Temperatură reglabilă în incintă
Accesul angajaților primăriei se va face cu cartelă
Montaj parchet în viitoarele birouri
Viitoarele birouri vor avea doar un perete de zidărie, restul va fi sticlă
La subsolul noului imobil se va amenaja arhiva
„Bazarul” avea conform constructorului o problemă, apa de ploaia de pe Cuza Vodă se scurgea înspre zidurile clădirii. A fost înființat un sistem de preluare a apei de ploaie

Mare parte a angajaților Primăriei Buzău se vor muta în noul sediu anul viitor, după ce va fi achiziționat mobilierul și se vor înființa rețelele de internet/telefonie.

Mutarea în noul sediu al Primăriei e necesară și pentru demararea cât mai rapidă a lucrărilor la Palatul Comunal care are nevoie de reparații capitale.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „CONSTRUCTOR: „Pe 7 decembrie predăm cele două clădiri Primăriei Buzău”

 • Tot ghișee?! Ar trebui totul digitalizat pe model altor țări civilizate. De exemplu: unele țări baltice.
  Timpul este cel mai de preț bun al nostru, dar nu realizăm acest lucru.

  Răspunde
 • As avea câteva întrebări:
  1)de ce nu s-a simplicat sistemul de plată al impozitelor, taxelor, amenzilor etc??? Unele angajate sunt chiar obraznice de exemplu deși este liber la ele, se așteaptă bonul de ordine…
  2)de ce nu se iau măsurile necesare începerii mutării din 7 decembrie până in 31 sunt totuși niște zile…???
  3)unde-și vor mai face piața acele angajate sau acei angajați (IN TIMPUL PROGRAMULUI) DE LUCRU) dacă se vor îndepărta de piața centrală???
  4)Parcă GAGU ERA OAIA NEAGRĂ DIN BUZĂU. ACUM NU MAI ESTE??? CÂȘTIGĂ CONTRACT DUPĂ CONTRACT…

  Răspunde
 • Parcare va fi undeva pentru noile sedii ?
  Cred ca, in stilul caracteristic, primaria va desfiinta si locurile de parcare existente in zona, incurajand mersul pe jos si aici, nu numai in centrul orasului !

  Răspunde
 • Doar carcoteală, că la asta sunteti toti buni. Cand va vad ca la orice gasiti de comentat naspa imi vine greata.
  Bai sarmanilor, cum se circula pe Unirii de cand se parcheaza iar in spic, voi specialistii vietii care spuneati ca aveati inainte 3 benzi? De fapt era doar una pe care mergeau si autobuzele.
  Luati-va catrafusele si plecati in Occident, ca de stat pe margine si scuipat seminte suntem satui.
  Satul de voi, prea scarbit sa mai comentez.

  Răspunde
 • Abc, trage apa, că pute!
  Un om inteligent acceptă și alte opinii, acceptă critica, acceptă că nu le știe pe toate, dar nu este cazul tău.
  Dacă criticăm „marile realizări” din oraș, nu înseamnă că suntem contra dezvoltării sau contra administrației, ci doar catvrem ceea ce este mai bun.
  Administrația lui Toma nu este transparentă absolut deloc! Pe banii noștri!

  Răspunde
 • @Abc, Unirii Sud, ca iti este tie, sau nu, scarba, a avut trei benzi pe sens, in conditiile in care prima (de la trotuar) nu a fost vreodata marcata pentru parcare (parcare care s-a permis doar prin faptul ca nu s-a interzis). Aceeasi situatie si pe Unirii Nord, nu stiu in ce Occident ai trait tu pana acum de nu ai constatat aceste lucruri, existente de zeci de ani. Acum tot trei sunt pe sens, dintre care una exclusiv pentru autobuze iar una ocupata (ilegal acum) de masinile parcate. Ca prin unele locuri pare ca sunt mai putine benzi, e de la genialitatea proiectului. Probabil suntem o exceptie a faptului ca, daca ai o cale de rulare in linie dreapta, indicat e sa faci intr-un fel incat deplasarea sa fie cat mai sinuoasa, nealiniind benzile si scuarurile in intersectii.
  Eu zic ca daca te tragi putin la incheieturi, iti revii.

  Răspunde
 • SUB administratia lui Nicu Constantinescu,Hala de carne si peste (BAZARUL) a fost construita intru -un singur an -1890.A doua ”modernizare” (prima fiind facuta de acelasi constructor sub adm Boscodeala) a durat mai bine de 5 ani- ar fi interesant de vazut (daca mai are cine la Buzau !!) cu ce ”costuri totale”.

  Răspunde
 • Locurile de parcare pentru viitoarele sedii, atât pentru porcoiul de angajați plimbatori de hârtii cat și pentru „clienți”, sunt prevăzute pe undeva ?!

  Macar niste multe zeci de locuri de parcare daca nu mai multe…

  Răspunde
 • O cladire emblematica pentru Buzau(cinema IliePintilie) este acum uratita de o hidosenie de cladire.In conditiile in care orasul se micsoreaza pe zi ce trece administratia lui toma se umfla si are nevoie de spatii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.