Ultima oră! Constructorul podului de la V. Pașii amenință că-și strânge jucăriile și pleacă! Iată de ce!

Mai mulți cititori ne-au sesizat astăzi că deși podul de la V. Pașii a fost închis pietonilor, pe el nu se lucrează aproape deloc.

„Mai sunt doar trei muncitori pe pod. Și ăștia mai mult se fac, decât lucrează. Am strigat la ei de ce nu fac treabă și mi-au spus că așa e ordinul de sus. Vă rog să verificați. Dacă tot nu au chef de treabă, atunci de ce au mai închis podul pentru că astfel suntem nevoiți să o luăm pe podul pentru calea ferată”, ne-au sesizat cititorii.

Reporterul buzoienii.ro l-a contactat pe directorul SC Integral, Victor Vasilescu.

„Da, așa e. Aproape că am sistat lucrările. În contract scrie că trebuie să primim un avans la începutul lucrărilor. Noi am început, dar n-am văzut încă niciun leu. Nu știu dacă problema e la CJ Buzău, din câte știu eu toți banii trebuie să vină de la guvern. Dacă nu se rezolvă în câteva zile, îi luăm pe muncitori de acolo. Strângem calabalâcul și redeschidem podul pentru pietoni”.

Iată ce s-a lucrat până acum la pod

De ce Ministerul Dezvoltării n-a virat banii contructorului ?

Se sperăm că la mijloc e vorba doar de o mică neînțelegere și nu de o problemă mai gravă, în sensul în care din cauza atâtor tărăgănări, provocate de ministerele Culturii și Transporturilor, banii pentru pod să fi fost direcționați de Ministerul Dezvoltării către alte proiecte.

Săptămâna trecută, președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu i-a răspuns unui ziarist care se pare că știa de această problemă că, la nevoie, CJ Buzău va pune din surse proprii banii ceruți pentru început de constructor până când ei vor veni de la guvern.

Numai că avansul solicitat de constructor este unul foarte mare, trei milioane de lei, sumă care depășește posibilitățile de moment ale CJ Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ultima oră! Constructorul podului de la V. Pașii amenință că-și strânge jucăriile și pleacă! Iată de ce!

 • Pai ce avans sa primiti o data ce voi ati decopertant 2 metri patrati intr-o saptamana?

  Răspunde
 • Da de ce nu faceti voi,domnule Vasilesu ,lucrarile in avans si sa primiti banii dupa ce se va vedea ce ati facut? Adevaratii meseriasi,cei seriosi si cu adevarat profesionisti,nu cer „avans”.daca lucrarile ce le veti executa dupa primirea avansului se va vedea ca sunt de proasta calitate,dati banii inapoi? Sau si acest fapt e doar un nou episod si o eventuala „scuza” pentru o noua amanare sau tergiversare a lucrarilor.Se doreste a fi din nou ca problema podului de la Vadul Pasii sa fie subiect de viitoare campanii si promisiuni electorale?Poate va ganditi sa denumiti acest pod „Eterna promisiune”sau de ce nu, „Podul milogilor (mincinosilor)…..politici”

  Răspunde
 • Ca orice firma aparuta peste noapte cu lucrari supraevaluate lipsite de profesionalism si responsabilitate cu contractele ce raman neonorate batem pasul pe loc. Cei care au de suferit sunt cetateni care dau crezare celor din conducere.

  Răspunde
 • vad pe aici niste pacalici care comenteaza aiurea. Stimati tovarasi va anunt ca nici o firma serioasa nu lucreaza fara avans .Si eu ca proprietar de mic atelier de confectii metalice nu discut nicci cu clientii vechi fara avans. Ptr ca asa e bine si ptr. ca aceasta metoda de afaceri e veche de secole

  Răspunde
 • total deacord cu unul dintre cititorii de mai devreme … sa se faca lucrarea si dupa evaluare sa se vireze banii … fara aprobare sa nu se dea nici un ban … ne-am saturat de hoti si puturosi …. lucrari supraevaluate incepute si neterminate …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.